Cristian Niculescu Țâgârlaș prezent la Cafeneaua Liberală din Baia Mare, alături de tinerii liberali!

Cristian Niculescu Țâgârlaș prezent la Cafeneaua Liberală din Baia Mare, alături de tinerii liberali!
„Mă bucur că am avut ocazia de a participa la Cafeneaua Liberală din Baia Mare, unde, alături de tinerii liberali, am abordat două probleme extrem de importante și actuale în rândul tinerilor – consumul de droguri și dependența de jocurile de noroc.

Împreună, am analizat politica comparată a diferitelor țări europene în ceea ce privește abordarea acestor flageluri și am identificat soluții eficiente pentru combaterea lor.
Ca senator de Maramureș și președinte al Comisiei Juridice din Senat, am susținut cu tărie toate inițiativele legislative care vizează reglementarea acestor două mari probleme. Avem nevoie de o abordare integrată și coerentă, care să implice atât măsuri preventive, cât și sancțiuni adecvate pentru cei implicați în traficul și consumul de droguri, creșterea pedepselor pentru traficanții de droguri, precum și introducerea unor programe de reabilitare și reintegrare socială a consumatorilor. De asemenea, am susținut reglementarea strictă a industriei jocurilor de noroc, pentru a proteja cetățenii de dependență și pentru a preveni spălarea banilor și finanțarea activităților ilegale.
Este esențial să conștientizăm că aceste probleme nu pot fi rezolvate doar prin intermediul legilor și sancțiunilor. Educația și prevenția sunt cheia pentru a preveni consumul de droguri și dependența de jocurile de noroc. Trebuie să investim în programe de informare și conștientizare în școli și comunități, pentru a-i ajuta pe tineri să ia decizii responsabile și să-și construiască un viitor sănătos și prosper.
Trebuie să fim uniți în lupta împotriva acestor flageluri, să fim vocea celor care nu pot vorbi, să fim sprijinul celor care au nevoie de ajutor și să fim exemple de integritate și responsabilitate pentru generațiile viitoare.
Fiecare acțiune contează, putem face o diferență în societatea noastră. Haideți să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun, în care drogurile și dependența de jocurile de noroc să nu mai fie o amenințare pentru sănătatea și bunăstarea noastră.”, a transmis senatorul PNL de Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.