Cristian Niculescu Țâgârlaș prezent la dezbaterea ce vizează activitatea ghizilor din România!

Cristian Niculescu Țâgârlaș prezent la dezbaterea ce vizează activitatea ghizilor din România!
„După încheierea activităților din Senat, am plecat către Sibiu pentru a participa la etapa a doua a dezbaterilor privind reglementarea activității ghizilor montani, ghizilor de drumeție, ghizilor de canion și ghizilor de rafting și ape repezi – o inițiativă care este legată de iubirea mea față de munte.
Alături de deputata Christine Thellmann , președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, Administratorul Public al Consiliului Județean Sibiu, Adrian Bibu, de asociațiile de profil, ghizii montani și iubitorii de munte, ne-am angajat să identificăm neajunsurile inițiativei și modalitățile de corectare a acestora. Dialogul și colaborarea sunt esențiale pentru crearea unei legi eficiente, adaptate nevoilor de siguranță și trasabilitate, având ca punct principal siguranța clientului, a beneficiarului, a românului.
Așteptăm sugestiile și observațiile voastre referitoare la Legea Ghizilor, pentru a contura împreună un cadru legislativ care să servească atât profesioniștilor din domeniu, cât și pasionaților de munte.
Cu pasiunea pentru munte în inimă și dorința de a vedea realizată Legea Ghizilor, mă implic cu entuziasm în această misiune.”, a declarat senatorul PNL de Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.