Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL : clasarea dosarului 10 August reprezintă o altă nebuloasă a sistemului judiciar. Abuzul unui judecător sau neștiința unui procuror nu trebuie tolerată!

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL : clasarea dosarului 10 August reprezintă o altă nebuloasă a sistemului judiciar. Abuzul unui judecător sau neștiința unui procuror nu trebuie tolerată!

Cristian Niculescu Țâgârlaș s-a remarcat ca avocat de succes, cu o carieră bogată în domeniul juridic. În calitate de senator liberal luptă pentru valorile democrației, pentru independența sistemului judiciar și aplicarea corectă a legii.

”Justiția, împreună cu DIICOT-ul, cu Parchetul, Ministerul de Interne și chiar sistemul judiciar ajung ca, după mai mult de doi ani, să dea o soluție de clasare într-un dosar în care oricine a vizualizat imaginile de atunci (…) a vazut că au fost civili agresați într-un mod bestial de către forțele de ordine, fără nicio motivație serioasă, fără să existe o nerespectare a conduitei și a regulilor generale, ci doar a existat o manifestare publică de dezaprobare față de politica PSD.

Este evident că toată lumea dorește să afle adevărul și nu vrem ca acest dosar din 2018 să reprezinte o altă nebuloasă a sistemului judiciar. Nu cred că este normal ca abuzurile, indiferent cine le comite și cum le comite, să fie lăsate în derizoriu.

Vom milita, prin instrumentele pe care Parlamentul ni le pune la dispoziție – interpelarea, întrebarea, declarația politică – și vom proteja și atitudinea președintelui României, care este implicat activ pentru rezolvarea problemelor românilor, cu toate că am observat că anumiți colegi din coaliția de guvernare l-au atacat pe președinte pentru că nu respectă independența justiției. Independența justiției trebuie să fie respectată, dar abuzul unui judecător sau neștiința unui procuror nu trebuie să fie tolerate.” a menționat Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.