Cristian Secoșan este noul director general al companiei de distribuție Delgaz Grid

Cristian Secoșan este noul director general al companiei de distribuție Delgaz Grid

De la1 aprilie, Ferenc Csulak va asigura tranziția, pentru o perioadă de trei luni, în calitate de director general adjunct al Delgaz Grid și membru al Boardului E.ON România.

Cristian Secoșan a preluat, începând de astăzi, rolul de director general al Delgaz Grid și pe cel de membru al boardului E.ON România. Cel care a ocupat pânăacum această poziție, Ferenc Csulak, va continua să ofere suport din poziția de director general adjunct al companiei. Totodată, el va rămâne și în Boardul E.ON România, în calitate de director general adjunct, responsabil de aria de distribuție, până la data de 30 iunie 2022.

 Cristian Secoșan (54 de ani)a fost, până în prezent, CEO al companiei Siemens România. De profesie inginer, absolvent al Universității Politehnica Timișoara, a acumulat în ultimii 30 de ani o bogată experiență în domeniul energiei, al tehnologiei și digitalizării, ocupând importante poziții în conducerea unor mari companii precum OMV Petrom, ABB și Alstom. Totodată, el a activat și în structura de decizie a AHK România (Camera de Comerț Româno-Germană) și în cea a Consiliului Investitorilor Străini (FIC). De asemenea, Cristian Secoșan a mai lucrat în grupul nostru în perioada 2007-2009, în calitate de director general al E.ON Moldova Furnizare.

„Venirea lui Cristian Secoșan în echipa noastră are loc într-un moment cu provocări extraordinare pentru companiile de distribuție. Avem de parcurs împreună un drum deloc ușor, dar sunt convins că energia, experiența profesională și calitățile sale de lider ne vor ajuta să ne atingem obiectivele”, a declaratVolker Raffel, CEO al E.ON România.

„Sunt nerăbdător să îmi cunosc colegii și să începem să lucrăm împreună. Delgaz Grid este singura companie integrată din domeniul distribuției de energie electrică și gaze naturale, cu operațiuni complexe și diverse, iar în tot ceea ce ne propunem să facem suntem cu ochii spre viitor, unul în care rețelele noastre vor fi coloana vertebrală a tranziției energetice”, a spus Cristian Secoșan.

Așadar, de la 1 aprilie 2022, Volker Raffel (CEO), Mirko Strube (CFO, Digitalizare/ IT, HR și alte funcții suport), Claudia Griech (Soluții Clienți) , Cristian Secoșan și Ferenc Csulak (Distribuție) vor forma Consiliul Director al E.ON România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.