CS Seini a câştigat Memorialul ,,Memorialul de Handbal Mircea Dohan,,

Memorialul Mircea Dohan la handbal şi-a desemnat câştigătorii după 2 zile de meciuri atractive .

Sportivii angrenati în acest turneu au oferit un spectacol de zile mari, atmosfera a fost deosebit de antrenantă, publicul   gustând  din plin handbalul de calitate practicat, aplaudând şi ovaţionând la scenă deschisă fazele spectaculoase şi execuţiile individuale ale jucătorilor.

Finala feminină, s-a disputat între echipele din cele 2 ţări învecinate, România  şi Ungaria şi anume CS Seini  respectiv Hajdunanasi Sport Klub. Turneul feminin a fost câştigat de elevele CS Seini, care au luptat cu multă îmcrâncenare, reuşind să învingă echipa maghiară cu scorul de 10 -9.

Pe a treia poziţie a podiumului s-au clasat fetele de la CSȘ Baia Mare, iar pe următoarele poziţii DVSC Debrecen,Valea Lui Mihai,CSȘ Zalău,CS Arsenal Tăureni, Liceul Teoretic Carei, Unirea Tășnad şi CS Olimpus Negrești-Oaș.

Antrenoarea  echipei CS Seini,  Aurica Mihalache, a oferit  câteva impresii despre turneul pe care l-au câştigat astăzi la Carei. Ea a declarat pentru Buletin de Carei …,,Sunt foarte mândră de echipa mea. Felicit echipa din Ungaria, a avut o prestaţie foarte bună! Îmi doresc ca şi echipa mea să ajungă cât mai sus! În principiu, organizare frumoasă a turneului, felicit organizatorii, felicit toată Federaţia Română de Handbal! Ne-am dori  mai des turnee din acestea, ca să putem  face  performanţă  pentru România.  Mi-a plăcut aici la Carei,  sunt oameni ospitalieri care ştiu să organizeze un turneu internaţional de mare ţinută!  Sper să mai primim invitaţie şi anul viitor   şi doresc să  transmit ca  toţi  copii din Seini şi Carei să facă sport, pentru că e sănătos în primul rând, în al doilea rând să iasă în lume să vadă ce oportunităţi îţi dă acest sport care este  handbalul.”

„Transmit cele mai sincere felicitari si sunt foarte mândră de echipa feminină CS Seini reprezentată de doamna antrenor Aurelia Mihalache, unde la ,,Memorialul de Handbal Mircea Dohan,, organizat la Carei, finala a fost castigată de echipa femininã CS Seini. 

Felicit elevele de la CS Seini, care au luptat cu multă îmcrâncenare, reuşind să învingă echipa maghiară cu scorul de 10 -9.” a transmis doamna primar Tulbure Gabriela echipei câstigătoare.

La Băieţi titlul a fost  a fost adjudecat pentru a doua oară consecutiv de CSS 2 Baia Mare care a învins în ultimele 3 secunde ale partidei prin golul decisiv al jucătorului băimărean Iancea. Acesta a  marcat  în poarta celor de la Centrul Național de Excelență “Marian Cozma” Sighișoara.

Pe al treilea loc s-au clasat DVSC Debrecen, iar pe următoarele   Hajdunanasi Robzol 2000 KSE, CS ADEP Satu Mare, CS Sălacea, Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu” Carei şi Liceul Teoretic Carei.

Cupele, medaliile şi diplomele au fost înmânate membrii familiei  Mircea Dohan, familia Boroş Graţian şi  Mircea Dohan jr. , iar Cupele  de către marele campion, Cristian Gaţu.

Tuturor participanţilor la acest meci comemorativ le-au fost înmânate Diplome de excelenţă de către sportiva careiancă Rada Şichet şi comentatorul Digi Sport, Victor Mihalcea.

Daniel Marchiş de la CSS 2 Baia Mare a primit diploma şi cupa pentru Cel mai bun portar de la Memorialul ,,Mircea Dohan’’, jucătorul  Centrului  Național de Excelență “Marian Cozma” Sighișoara, Usein Eric a fost desemnat cel mai tehnic jucător,iar Irina Isaiu de la echipa câştigătoare  CS  Seini, cea care a apărat  patru aruncări de la şapte metri, a primit diploma şi cupa pentru cel mai bun portar.  Cea mai tehnica jucatoare a fost desemnata  jucatoarei Adriana Michis de la CSȘ Baia Mare

 

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Bravo fetelor, sa o tineti tot asa si la semifinalele din Campionatul National de junioare III, care va astepat. Daca vreti, se poate. Felicitari domnei antrenoare pentru toate rezultatele de pana acum, putere de munca pentru meciurile care urmeaza. Felicitari si bafta mai deporte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.