Dezvăluire incredibilă: Cu 10 ani în urmă, ”cel mai al dracului examinator din țară” a fost acuzat de viol de o liceeană!

Politist+si+bodyguard+din+Baia+Mare%2C+acuzati+ca+au+violat+o+eleva+_11921Cu 10 ani în urmă, ”cel mai al dracului examinator din țară” a fost acuzat de viol de o liceeană!

Cu 10 ani în urmă, respectiv în 11 ianuarie 2006, www.romanialibera.ro a prezentat un caz șocant. O elevă aflată la acel moment în clasa a XII-a la Colegiul „Mihai Eminescu” din Baia Mare a susținut ca a fost violată de un polițist și de un bodyguard. C. S. era, și la acel moment, angajat în cadrul Serviciului Public Comunitar, Evidență Permise, Înmatriculari și Pașapoarte. Cei doi se cunoscuseră cu câteva luni înaintea violului, când au călătorit împreună la București, la un concert. Cu acel prilej, pe polițist l-au cunoscut pe părinții fetei.

În seara zilei de 6 ianuarie 2006, Oana S., de 18 ani, era cu părinții în oraș, la biliard. C. a sunat-o, ea acceptând să se vadă pentru o jumătate de oră. Însă, programul a fost modificat. Tânărul i-a propus fetei o ieșire în Satu Mare, luându-i cu ei și pe prietenul polițistului, R.B. (bodyguard pe atunci la un local băimărean). La întoarcere, cei doi au oprit mașina, iar C. Ș. i-ar fi cerut fetei să întrețină relații sexuale pe bancheta din spate a mașinii. Adolescenta a susținut că l-a refuzat pe polițist, invocând faptul că era la ciclu. Imediat după aceea, ea a declarat că a fost imobilizată și obligată să întrețină relații sexuale cu cei doi. Ulterior, Oana a reclamat violul la poliție, după ce i-a povestit totul prietenului ei. „La cercetări, polițiștii au văzut urmele. În mașină s-au găsit fondul meu de ten și țigările, ce căzuseră din geantă pe când mă opuneam, și un sutien care nu-mi aparținea”, a mai declarat tânăra, cu 10 ani în urmă, pentru romanialibera.ro.
Polițistul incriminat a susținut că este nevinovat, el refuzând să dea alte detalii pe motiv că nu vrea să influențeze mersul anchetei. În schimb, părinții fetei au acuzat faptul că se încearca mușamalizarea cazului, ținand cont de poziția lui C.S.. în cadrul Poliției, urmând să fie avansat în grad”, potrivit www.romanialibera.ro.

Zece ani mai târziu, C. Ș. ajunge din nou în atenția presei, după ce a fost reclamat de un instructor al unei școli de șoferi. Acesta este acuzat că pică viitorii șoferi pe bandă rulantă, iar unii nici nu apucă să urce la volan și sunt declarați respinși. De această dată, de situație s-a interesat chiar prefectul de Maramureș, Anton Rohian, care la finalul discuțiilor s-a spălat pe mâini ca și Pilat din Pont, concluzionând că atâta timp cât plângerea împotriva lui C.Ș. nu este semnată de mai multe persoane, consideră ca o răfuială personală între instructor și examinator. Comportamentul lui actual cu viitori șoferi o fi având legătură cu violul de care a fost acuzat cu zece ani în urmă?

sursa:romanialibera.ro

2 COMENTARII

  1. C.S, pe numele lui, face tot Viseul de ras prin magariile care le face si le-a facut dea lungul timpului, fapte in care sunt implicate si persoane din familialui( tata, mama)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.