Cu doar 3 linguriţe pe zi de TESCOVINĂ putem combate 7 afecţiuni grave de sănătate!Cum se obţine şi se administrează?

Tescovina, un amestec de coji, pulpă şi seminţe de struguri roşii sau negrii rezultat în urma procesării strugurilor, este o adevărată sursă de resveratrol – cel mai puternic antioxidant natural descoperit până în prezent.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Tescovina, care conţine de opt ori mai mult resveratrol decât în vin, ne protejează de boli, echilibrează funcţiile vitale şi încetineşte îmbătrânirea.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

Un preparat pe bază de tescovină foarte puternic şi eficient este pulberea, care poate fi obţinută după tragerea mustului, însă care poate fi găsită gata preparată în farmacii.

Cum se obţine şi se administrează?
– La 1 săptămână după ce boabele de struguri au fost desprinse de pe ciorchine şi zdrobite, mustul se separă de tescovină;
– Amestecul de coajă, pulpă presată şi sâmburi se întinde în strat subţire, în încăperi bine aerisite;

– Uscarea poate dura 2-3 săptămâni, perioadă în care este necesar să întoarcem zilnic stratul vegetal. Când strugurii storşi au aspectul fructelor confiate şi devin sfărâmicioşi, procesul de uscare este finalizat;
– Tescovina se păstrează în săculeţe din pânză sau tifon.
– Pulberea de tescovină se obţine prin măcinarea cât mai fină a tescovinei uscate şi cernute.

Se administrează câte 1 linguriţă, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă, prin simpla înghiţire, deoarece pulberea nu este rea la gust. Cu toate acestea, se poate servi cu puţină miere sau suc natural. O cură durează 3 săptămâni, cu 1 săptămână de pauză, pe o perioadă de 3 – 6 luni.

1. Menţine tinereţea inimii şi a vaselor de sânge
Resveratrolul din pulberea de tescovină scade nivelul sanguin al colesterolului total şi al trigliceridelor. Acest efect se poate observa după doar câteva săptămâni de administrare.

Mai mult decât atât, aceeaşi substanţă împiedică oxidarea colesterolului şi a trigliceridelor pe pereții vaselor de sânge, stopând cu succes evoluţia ateroslerozei.

2. Previne hipertensiunea şi tensiunea arterială oscilantă
Administrarea pulberii din tescovină are un efect foarte bun în ceea ce priveşte prevenirea hipertensiunii.

Resveratrolul relaxează şi dilată arterele, scăzând astfel presiunea sanguină. Prin acţiunea sa puternic antioxidantă, previne îngroşarea vaselor de sânge, reglând fluxul sanguin şi prevenind agregarea plachetară.

3. Previne şi tratează osteoporoza
Cercetătorii consideră resveratrolul drept cel mai bun fixator de calciu în oase, prevenind şi combătând osteroporoza cu succes.

4. Tratează guta şi artrita
Pulberea de tescovină ameliorează semnificativ simptomele gutei şi artritei. Pe lângă faptul că previne puseele reumatice prin efectele sale antiinflamatoare, aceasta ajută chiar şi la ameliorarea acestor boli.

Resveratrolul din compoziţia sa stimulează sinteza colagenului prezent în articulaţii, ajutând, prin urmare, la îmbunătăţirea mobilităţii şi a funcţionalităţii acestora, pe ansamblu.

5. Reglează tranzitul intestinal
Consumată cu regularitate, pulberea din tescovină reglează tranzitul intestinal, fiind utilă în constipaţii cronice.

6. Adjuvant în diabet
Tescovina uscată şi măcinată (pulberea) este recomandată şi bolnavilor de diabet, deoarece zahărul conţinut de struguri a trecut în must. Alături de restul principiilor active, resveratrolul îmbunătăţeşte considerabil asimilarea insulinei, reprezentând un bun adjuvant în tratamentul diabetului.

7. Combate avitaminoza
Siropul de tescovină combate lipsa vitaminelor şi incapacitatea organismului de a le asimila.

Se obţine prin combinarea a 100 gr. pulbere de tescovină cu 100 gr. miere de albine şi 200 ml. suc natural de portocale. Se omogenizează bine şi se păstrează în frigider. Se administrează câte o linguriţă de sirop, zilnic, pe o perioadă de minimum 20 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.