Cu un cuptor de pizza performant si cele mai iubite ingrediente, nu aveti cum sa dati gres!

Cu un cuptor de pizza performant si cele mai iubite ingrediente, nu aveti cum sa dati gres!

 In cazul in care rezolutia dumneavoastra pe anul 2023 este sa va deschideti o pizzerie, cu siguranta stiti deja ca sunt multi factori care pot influenta succesul sau: vadul comercial, campania de marketing, preturile etc. Cu toate acestea, in articolul de fata, ne vom concentra pe doua dintre cele mai importante elemente identificate de catre noi: tipul de cuptor de pizza ales, precum si ingredientele pe care trebuie sa le folositi, pentru a fi pe placul cat mai multor din clientii dumneavoastra, atat la propriu, cat si la figurat.

Ingrediente

 La finalul fiecarui an, publicatiile straine prestigioase, din domeniul gastronomic, intocmesc clasamentul celor mai populare topping-uri pentru pizza, din ultimele 12 luni. Cel actual cuprinde pepperoni (considerat perfect deoarece este carnos, sarat si usor picant); spanac (intrucat corespunde trend-ului vegetarian si se potriveste perfect cu mozzarella); ardei (din acelasi motiv precum cel precizat mai sus, dar si datorita varietatii de culori si gusturi); carnat (situat la polul opus fata de optiunile precedente, insa la fel de delicios pentru un numar extrem de mare de oameni); sunca (un ingredient clasic, deopotriva usor si bun).

De asemenea, inainte sa fie introdusa la cuptor, pizza poate fi „imbogatita” si cu ciuperci (care au o textura foarte placuta si reprezinta o sursa importanta de proteine pentru vegetarieni si nu numai); rosii (intrucat plac aproape oricui si se potrivesc cu absolut toate celelalte topping-uri); extra cheese (nu exista o alta combinatie apreciata in unanimitate decat branza plus sosul de tomate).

 Cuptor pizza

 Trecand la tipurile de cuptor de pizza, precizam ca varietatea acestora este mult mai mare decat v-ati putea inchipui. Spre exemplu, in oferta Fresco Expert, care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, se regasesc modele electrice, cu gaz sau pe combustibil fosil (lemne), cu 1-2 camere de coacere ori cu banda, provenite exclusiv de la brand-uri renumite la nivel international. Producatorii asigura calitatea, fiabilitatea, usurinta in utilizare si durabilitatea echipamentelor, insa exista un alt aspect, mult mai relevant, care va va ajuta intotdeauna sa luati decizia corecta de cumparare.

 Mai precis, productivitatea difera foarte mult de la un cuptor de pizza la altul, cele mai mari si performante fiind capabile sa coaca sute de aluaturi pe ora. Bineinteles, daca optati pentru un anumit model si nu il folositi la capacitatea sa maxima zi de zi, intrucat localul dumneavoastra nu are atat de multi clienti pe cat v-ati dori, veti pierde bani pe termen mediu si lung, iar profiturile dumneavoastra ar putea ajunge sa fie afectate. In schimb, daca apelati la profesionistii Fresco Expert, acestia va vor sfatui cu privire la dimensiunile echipamentului ideal pentru business-ul pe care urmeaza sa il inaugurati, oferindu-va in acelasi timp garantii ferme (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera incluse in pret).

 In concluzie, acum ca aveti cele mai importante doua… directii cand vine vorba despre deschiderea unei pizzerii, le puteti alatura know-how-ului dumneavoastra, rezultand o afacere despre care va vorbi tot orasul! Mult succes in anul 2023!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.