CULTURĂ DE CANNABIS, DEPISTATĂ într-o hală din Maramureş!!!

 

Cannabis Peste 33 de kilograme de fragmente vegetale uscate, 1.483 de plante verzi şi 943 de fire de răsad de cannabis au fost depistate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi de procurorii D.I.I.C.O.T., într-o hală din Maramureş.

La data de 2 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureş au depistat o cultură de cannabis, amenajată într-o hală din comuna Copalnic Mănăştur, din judeţul Maramureş.

Au fost ridicate 33 de kilograme de fragmente vegetale uscate, 1.483 de plante verzi şi 943 de fire de răsad de cannabis.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că imobilul aparţine unui cetăţean străin, în vârstă de 37 de ani.

Ulterior, la data de 4 iunie a.c., poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare în localităţile Baia Mare şi Tăuţii Măgherăuş, de unde au ridicat mai multe bunuri, ce servesc la probarea activităţii infracţionale a cetăţeanului străin.

La activităţi au participat şi poliţişti de la structurile de acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, precum şi jandarmi.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.