Cum a arătat acest weekend pentru pompierii maramureșeni?

Pompierii maramureșeni au avut parte de numeroase situații de urgență în intervalul 12-16.08.2022.
Vineri 12.08., pompierii militari maramureșeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea a mai multor incendii de vegetație uscată, în urma cărora au ars peste 6 hecatre de vegetație. Tot vineri, pompierii din cadrul Detașamentului Baia Mare au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Băița Băii.
Sâmbătă, 13.08., pompierii au degajat un copac căzut pe carosabil în localitatea Piatra.
Duminică, 14.08., pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației au intervenit, între localitățile Ocna Șugatag și Ferești, la un accident rutier în urma căruia o persoană a decedat. Garda de Intervenție Bogdan Vodă a lichidat un incendiu izbucnit la un depozit de furaje. În urma incendiului au ars circa 60 de metri pătrați din depozitul de furaje și aproximativ 4000 kg de fân. Pompierii sigheteni, alături de pompierii din Bogdan Vodă, au intervenit în cazul unui accident rutier în urma căruia au rezultat 6 victime( 4 copii și 2 adulți). Victimele au fost transportate, de către echipajele S.M.U.R.D. și S.A.J., la Centrul de Primiri Urgențe Sighetu Marmației.
Astăzi, 16.08., Detașamentul de pompieri Baia Mare a intervenit pe strada Dimitrie Cantemir, din municipiul Baia Mare, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat într-o parcare. În urma incendiului au mai fost afectate încă alte două autoturisme parcate lângă autoturismul care a luat foc.

Medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au intervenit în cazul a 89 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 31 de cazuri, Sighetu Marmației 15, Șomcuta Mare, Fărcașa, Târgu Lăpuș și Bogdan Vodă fiecare cu câte 7 cazuri. S.M.U.R.D. Cavnic 4 cazuri, Borșa 5 și Vișeu de Sus 6 urgențe medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.