Cum a fost ţepuit un şofer la benzinărie: „Vii la pompă să alimentezi şi uite….cică am băgat 300 de litri de aer. Furt pe faţă!”

Un şofer de camion a avut o surpriză neplăcută în momentul în care a vrut să alimenteze dintr-o benzinărie din Dâmboviţa. În loc de motorină, acesta a primit doar aer de la pompă.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

  AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Bărbatul a arătat într-un live pe pagina de Facebook cum în loc de motorină a primit doar aer în rezervorul camionului.

Incidentul s-a petrecut la o benzinărie din Găeşti. Şoferul le-a arătat tuturor prietenilor săi virtuali cum este furat pe faţă chiar la pompă.

„Hai să vă arăt cum se alimentează la pompe… funebre. Ia uite la cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă, mânca-v-aş sufletul. Vii la pompă să alimentezi şi uite. Ia să vedem, înregistrează? Ia uitaţi… Ia ziceţi, băi fraţilor, veniţi şi alimentaţi. E bun, nu? Furt pe faţă! Cică am băgat 300 de litri… de aer. După ce că e 9 lei motorina, am primit aer”, a spus bărbatul în live-ul de pe Facebook.

Şoferul de camion spune că după minute în şir în care din pompă a ieşit doar aer, aparatul a înregistrat o cantitate de 403 litri.

În urma imaginilor apărute pe reţelele de socializare, poliţiştii din Dâmboviţa s-au autosesizat şi au anunţat că vor verifica cele petrecute.

Marţi, 9 august 2022, un litru de benzină se vinde în Bucureşti cu preţuri între 7.54 lei, la o staţie Petrom din zona Cotroceni, şi 7.72 lei la MOL în zona Dristor, potrivit peco-online.ro.

Preţul pentru litrul de motorină standard variază între 8.21 lei şi 8.35 lei.

Benzina premium se vinde marţi, 9 august, cu preţuri ce variază între 7.72 lei, la Lukoil, şi 8.35 lei la MOL.

Motorina superioară este mai scumpă. Un litru de motorină premium se vinde luni cu preţuri între 8.57 lei la Petrom şi 8.84 lei, în Bucureşti.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.