Cum afli că nu te iubește, ci te folosește. Semnele care fac diferența

Lidia Fecioru a prezentat la ”Adevăruri Ascunse” semnele care fac diferența între o relație din interes și una din iubire. Trebuie să fim atenți la câteva situații care apar de la începutul relației.

Femeile care sunt pe post de amante știu cel mai bine, ele ne spun cele mai multe. Nu există să iubești două persoane la fel. Fiecare om iubește câte o persoană în felul lui. Dar două persoane nu pot fi iubite la fel. Dumnezeu pentru iubire n-a pedepsit pe nimeni!

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Nu te prezintă familiei sau prietenilor

Nu iese nicăieri cu tine, te ține ascunsă, este veșnic ocupat. Aici intervine egoismul, tu trebuie să te modelezi după partener. Femeile își doresc atenție. Bărbații care își iubesc mamele mult vor fi foarte buni tați, dar nu parteneri. Iubesc partenerele cum o iubesc pe mamă.

Nu e deschis față de tine

Simți că are secrete, nu discută probleme, planurile cu tine. Când vine face ce face, stă la televizor și la telefon și cu asta basta. Există o rutină care nu se depășește.

Tu ești cea cu planurile și el nu face nimic

Deci el nu are chef, îl iei cu forța ca pe un breloc.

Nu te inclunde în planurile lui

Tu ești varianta de rezervă, niciodată prioritate. Singurătatea e un lucru greu de dus și faci concesii la multe lucruri pentru a avea pe cineva alături.

Vorbește cu fostele

Explicația clasică este că au rămas prieteni. Oamenii se vindecă unii pe ceilalți, cu o relație. E bine ca după o relație să stai singur 6 luni până să începi o nouă relație. Ca să nu mai ai sentimente și să nu faci comparații. Noi trebuie să ne vindecăm în singurătate, nu trebuie să îi punem în cârcă fosta ta relație.

O relație bazată pe bani duce la acceptarea celor de mai sus. Totul îți asumi când intri într-o astfel de relație, să te simți folosit.

Anulează planurile pe care le faceți

Apare ceva neprevăzut și schimbă direcția

Te simți incomod în relație

Aștepți să vină și apoi nu știi de ce nu pleacă mai repede. într-o relație trebuie să te simți confortabil.

Evită să te cunoască

Adică nu te întreabă nimic, ca să nu știe nimic din viața ta. O astfel de relație este o traumă pentru că omoară încrederea în tine, te duce într-o depresie. 80% dintre persoanele care trec printr-o astfel de relație ajung la depresie. Vai de cel care vine după o astfel de relație pentru că va fi tocat total.

De la început, din primele clipe îți dai seama de o astfel de relație, dar te amăgești cu iluzii. Cu cât stai mai mult și te afunzi, e și mai greu să ieși. Stai într-o astfel de relație, dacă vrei să înveți lecția umilinței!

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.