Cum arată azi Arya Permana, poreclit „cel mai gras copil din lume”, după ce a slăbit 110 kilograme

Arya Permana, cunsocut pretutindeni ca fiind cel mai gras copil din lume, a trecut printr-o trasnformare uluitoare, după ce a slăbit peste 100 de kilograme.

Era în anul 2016 atunci când Arya Permana din Indonezia a devenit cunoscut pretutindeni ca fiind cel mai gras copil din lume. La vârsta de doar zece ani, băiatul a ajuns să cântărească incredibila greutate de 190 de kilograme.

Se pare că puștiul s-ar fi născut cu o greutate obișnuită și totul a fost normal până când acesta a împlinit 8 ani și brusc a apărut o poftă de mâncare incontrolabilă. În doar doi ani, copilul a ajuns să aibă greutatea pe care în mod normal ar avea-o doi adulți.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Înțelegând că situația a scăpat complet de sub control și că băiatul a pierdut aproape definitiv lupta cu kilogramele, părinții au decis să recurgă la o operație de micșorare a stomacului. În scurt timp, rezultatele au început să apară.

Băiatul nu a mai simțit nevoia să consume cantități uriașe de alimente și kilogramele au început să scadă rapid. Apoi, cu ajutorul unui antrenor personal pe nume Ade Rai, băiatul s-a apucat de sală și de o dietă echilibrată.

Dornic să facă o schimbare radicală în viața sa și motivat la fiecare pas de antrenor, băiatul s-a apucat să facă sport intens.

Arya Permana pe vremea când avea 190 de kilograme

Arya Permana, cel care era supranumit „cel mai gras băiat din lume”

Cazul băiatului l-a impresionat pe Ade Rai și acesta a decis să lucreze cu băiatul, pentru a-i da șansa la o viață normală. Timpul a trecut și rezistența fizică a băiatului a crescut, totul în timp ce acesta a ajuns să cântărească puțin peste 80 de kilograme.

Practic, după operația de micșorare a stomacului și după ce s-a apucat de ridicat greutăți și de mâncat sănătos, băiatul a reușit să slăbească peste 100 de kilograme, spre marea surprindere a tuturor.

Azi, Arya Permana, cel care era supranumit „cel mai gras băiat din lume”, are o greutate normală, a renunțat la zahăr și își dorește să ajungă fotbalist, arată cei de la dailymail.co.uk.

Din cauza excesului de piele lăsate, băiatul va fi supus unor intervenții de natură estetică, pentru ca acesta să se poată bucura de un fizic normal.

Descoperă mai multe poze în GALERIA FOTO !

Sursa: a1.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.