Cum faci școala de șoferi FĂRĂ SĂ PLĂTEȘTI NIMIC? Este O SINGURĂ CONDIȚIE!!!

Mulți tineri români își doresc să lucreze ca șoferi profesioniști, însă nu au posibilitatea financiară să urmeze cursurile pentru obținerea permisului. Acest proiect le întinde o mână de ajutor, pentru a-i integra cât mai repede posibil în câmpul muncii.

În parteneriat cu MOL România, Fundația Pentru Comunitate a dat startul celei de-a patra ediții a programului „Permis pentru viitor”. Scopul proiectului este să ofere un sprijin tinerilor care au nevoie de permis de conducere, dar nu dispun de mijloacele materiale necesare pentru a urma școala de șoferi.

Vezi: Profita ACUM de aceasta ocazie! Croaziera pe Nil si sejur la Hurghada. Avion din Budapesta, plecare pe 29 ianuarie!

Programul se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, pentru care permisul de conducere e o cerință la angajare, un avantaj în acest sens sau o necesitate pentru îndeplinirea ori extinderea atribuțiilor de serviciu.

Volumul total al sponsorizărilor este de 75.000 lei, iar fiecare solicitant poate primi o finanțare de cel mult 3.000 lei. Această sumă ar acoperi costurile urmării școlii de șoferi și taxele adiacente.

Participanții la program pot urma gratuit cursurile de obținere a permisului pentru următoarele categorii: B, C, D, tractoare agricole și forestiere, tramvai și troleibuz.

Termenul limită de depunere a documentaţiei este 25 ianuarie 2019. Înscrierile se pot face accesând acest link, unde se găsesc și detalii suplimentare.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.