Cum îţi dai seama că ouăle s-au învechit. E metoda gospodinelor de la ţară

Cum îţi dai seama că ouăle s-au învechit. E metoda gospodinelor de la ţară

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Cum îţi dai seama că ouăle s-au învechit. Așa procedează gospodinele de la țară pentru a vedea dacă ouăle au expirat. Se știe că ouăle expirate pot provoca reacții nefericite persoanelor care le mănâncă. Astfel, în câteva clipe, cât durează verificarea unui ou, puteți evita un drum la spital.

Cum verifici dacă ouăle din frigider mai sunt bune de mâncat. Cum fac asta oamenii de la țară

Există un secret pentru a verifica ouăle dacă mai sunt bune de consumat, în contextul în care acestea sunt folosite intens în bucătăria românească, fie la micul dejun, fie ca fel principal, fie că sunt folosite la prăjituri.

Astfel, gospodinele de la țară au o metodă pe cât de simplă pe atât de eficientă pentru a vedea dacă ouăle sunt stricate. Astfel, înainte de a arunca ouăle pe motiv că au expirat, verificați cu metoda gospodinelor dacă mai sunt bune de consumat.

Tot ce trebuie să faceți este să puneți apă într-un recipient și să introduceți ouăle rând pe rând. Ouăle care se ridică la suprafața apei, acelea care plutesc, trebuie aruncate întrucât sunt stricate. Metoda gospodinelor de la țară nu dă greș niciodată.

Ouăle reprezintă o sursă excelentă de vitamine, inclusiv colină și seleniu. De asemenea, ouăle sunt și una dintre puținele surse alimentare care conțin atât de benefica vitamina D. Și cu cele 6 grame de proteine ​​într-un singur ou, cu siguranță acestea sunt un superaliment.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.