Cum îţi poţi creşte şansele de a câştiga la sloturi online?

Există mai multe jocuri cu pacanele pe care le poţi încerca pentru a obţine câştiguri mari, iar noi îţi prezentăm mai multe metode prin care îţi poţi spori câştigurile.  Totul depinde de cum alegi jocurile şi de modul în care plasezi mizele.

Alege cele mai bune jocuri de păcănele

Cel mai bun slot online de jucat este cel care vine cu combinația corectă între volatilitate, remunerare, limite și bonus de cazino. De fiecare dată când joci sloturi pentru bani reali, trebuie să te uiţi la procentul de rambursare (sau la masa de plăți) și la miză. Singura modalitate de a îţi îmbunătăți şansele şi câştigurile pe termen lung este de a alege un slot machine bun și de a juca doar banii pe care îţi poţi permite să îi pierzi.

Unele dintre cele mai bune jocuri cu sloturi sunt recomandate chiar de jucătorii pasionaţi şi vechi în cazinourile online. Deci chiar dacă sunt persoane care sugerează că nu ar trebui să joci jocuri populare, nu ar trebui să le iei în serios.

Diferenţiază jocurile

O mulțime de începători joacă jocuri de cazino gândindu-se că toate sloturile sunt similare și diferă doar prin grafică, caracteristici și runde bonus. Evident, asta este o greșeală.

Dacă vrei obții șanse mai mari de a câștiga la sloturi, ai nevoie de un joc care plătește mai mult decât celelalte. Pentru asta va trebui să ţii cont de RTP.

Ce este Return to Player (RTP)?

RTP este un procent din toți banii pariați pe care un slot îi plătește jucătorilor săi. RTP nu reprezintă suma pe care o vei primi înapoi atunci când joci sloturi cu bani reali și nu indică şansele de a obţine runde bonus sau nu.

Cea mai rapidă variantă de a afla RTP-ul unui joc este să îl cauţi online. Dacă utilizezi Google, poți căuta numele jocului şi RTP pentru a vedea menţiunile cazinourilor cu privire la valoarea RTP pentru un anumit joc. Multe site-uri de știri despre cazinouri au secțiuni întregi dedicate procentului RTP al jocurilor de sloturi pe care le examinează, deci nu va fi greu să găseşti procentajul corect.

De asemenea, atunci când joci online, poți verifica direct pe site-ul unde joci. Valoarea RTP este întotdeauna menționat undeva. De obicei, o găseşti în setările jocului slot sau în secțiunea „ ajutor ”. RTP este calculat pe o scară de la 1 la 100. Majoritatea sloturilor au un RTP între 92-97%.

Alege întotdeauna un joc cu un RTP de 96% sau mai mare. Aceasta este cea mai bună strategie de urmat de fiecare dată când joci – deoarece un procent ridicat RTP indică faptul că ai șanse mai mari de a câștiga.

Atunci când joci sloturi online este recomandat să te asiguri că pariezi responsabil astfel încât şansele de câştig să fie mai mari şi să nu pierzi mai mult decât investeşti. Nu uita că, pentru a putea să joci păcănele online, trebuie să fii major, altfel va trebui să aştepţi până când împlineşti 18 ani pentru a începe să joci pe bani reali.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.