Cum poţi afla cine te sună cu număr ascuns

afla-cine-te-suna-cu-numar-ascunsVrei sa afli cine insista sa te deranjeze fara a-si face cunoscuta identitatea? Iata ce pasi trebuie sa urmezi:

1. In primul rand, trebuie sa iti creezi un cont VoiceIP. Pentru aceasta, este nevoie sa ceri informatii de la providerul de telefonie mobila pe care l-ai ales. Fiecare are regulile lui si tarifele aferente.

2. In momentul in care iti vei crea contul respectiv, vei primi un numar. Acesta trebuie adaugat in telefon la setarile legate de devierea apelurilor. Acestea din urma trebuie deviate indiferent de motivul pentru care nu poti raspunde, asadar opteaza pentru setarea Always Forward, daca ai aceasta posibilitate.

3. Atunci cand vei primi apelul cu numarul ascuns, nu trebuie sa raspunzi, iar acesta va fi automat deviat catre numarul de VoiceIP. Apoi, folosind calculatorul, poti accesa contul in cauza pentru a vedea cine este responsabil pentru apelul respectiv, scrie DivaHair.ro.

Trebuie sa stii ca daca ai cartela, este important sa ai si credit disponibil, intrucat fiecare deviere te va costa. In plus, este de mentionat faptul ca serviciul VoiceIP este disponibil si pe Skype.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.