Cum poti ajunge sa faci videochat in Iasi legal si ce sume poti castiga in primele luni de activitate?

Industria de divertisment pentru adulti a prins avant in intreaga lume, iar in Romania aceasta este comparabila cu domeniul IT. Potivit specialistilor in resurse umane, fenomenul exista deoarece ambele sectoare de activitate atrag un numar foarte mare de persoane, care obtin castiguri impresionante.

Modelele online din Romania au ajuns sa ocupe primele locuri in topul mondial al castigurilor din videochat. Daca iti doresti si tu sa te bucuri de o viata prospera si sa devii model de videochat Iasi Studio20, atunci dorinta ta poate fi transformata in realitate mai repede si mai simplu decat crezi. Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa completezi formularul de pe site si sa aplici pentru o pozitie in cadrul echipei. In scurt timp, un membru al studioului te va contacta si vei demara procedura de colaborare.

Singura conditie eliminatorie este varsta. Pentru a putea desfasura activitatea de model de videochat in Iasi, trebuie sa fii majora. Daca ai implinit deja 18 ani, atunci poti aplica oricand cu incredere, iar celelalte abilitati vor putea fi dezvoltate chiar in cadrul studioului, alaturi de traineri.

Activitatea in cadrul acestui studio de videochat din Iasi este 100% legala. Inca din prima zi de activitate, vei semna un contract de artist-interpret si vei primi un exemplar pe loc. Ulterior, de doua ori pe luna, cand vei incasa banii, vei semna un act aditional in care se vor afla toate informatiile legate de suma respectiva, precum:

  • cat s-a incasat pentru tine de la fiecare site in parte, totalul;
  • comisionul tau;
  • fiecare taxa si impozit platit (CAS, CASS, impozit pe venit);
  • suma neta, care va fi transferata in contul tau bancar din Romania, ca urmare a angajarii in cadrul studioului din Iasi.

Ce valoare pot avea castigurile tale in prima luna de activitate in cadrul acestui studio de videochat Iasi?

Castigurile tale vor reflecta intotdeauna nivelul tau de implicare, seriozitatea si dedicarea fata de aceasta activitate. Cu toate acestea, pentru ca fiecare inceput poate fi mai dificil, in primele trei luni de activitate vei avea garantat un castig minim de 1.000 de dolari. Fiecare model online beneficiaza de aceasta suma castigata, indiferent de performantele lor din aceasta perioada. Castigul minim garantat nu va mai fi luat in considerare in momentul in care vei incepe sa produci sume care depasesca aceasta valoare.

In plus, iti vei putea creste castigurile cu ajutorul comisioanelor castigate, precum:

  • 50% comision de baza – reprezinta comisionul cu care vei debuta ca model online si pe care il vei primi inca din prima zi;
  • 5% bonus – acest comision iti va fi acordat pentru 100 de ore pe perioada;
  • 5% bonus pentru castiguri de peste 15.000 $;
  • 5% comision pentru o rata de conversie buna;
  • 5% bonus pentru comportament online absolut perfect;
  • 5% comision pentru un parteneriat pe termen indelungat. Acesta este un bonus prin care este sarbatorit si monetizat parteneriatul tau cu acest studio de videochat din Iasi.

Nu pierde ocazia de a trai asa cum iti doresti! Completeaza formularul si aplica pentru a-ti gasi locul tau in studio. Si tu poti fi model online si te poti bucura de toate beneficiile acestui statut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.