Cum poți să te distrezi și să câștigi și bani dacă ești un adevărat microbist 

O întrebare care stă pe buzele tuturor tinerilor și adulților deopotrivă este următoarea: Dacă ești un împătimit al sportului și urmărești singur, sau cu prietenii, un sport anume, poți să te distrezi și să câștigi și bani prin intermediul hobby-ului preferat? 

Ofertele de pariuri la ora actuală sunt multiple, iar orice parior nu trebuie să mai viziteze neapărat o casă de pariuri, ci, foarte simplu, își poate încerca norocul din fața calculatorului. În plus, pariurile sportive online prezintă mai multe beneficii, spun unii pariori. 

Iată câteva dintre tipurile de pariuri sportive pe care le poți plasa, pentru meciuri pline de suspans 

 1.Rezultatul sau scorul meciului  

Acesta este cel mai întâlnit și cel mai simplu în jocurile de pariuri. Aici poți opta pentru rezultatul final, rezultatul pe reprize, sau intervale de timp. Fiecare variantă trebuie analizată, și aleasă cea la care pariorul consideră că se pricepe cel mai bine. De asemenea, un alt factor important înainte de a plasa un pariu este cunoașterea clasamentului, a echipelor, a performanței lor din ultimul timp și, nu în ultimul rând, câte scoruri trebuie ghicite pentru a putea câștiga. Dacă ești un fan înrăit al sportului și vrei să-ți pui cunoștințele la bătaie, poți analiza ofertele sportingbet pe site-ul Sportingbet.ro și să crești suspansul vizionării următorului meci. 

  1. Pariuri pe cartonașe

Este poate cel mai sigur pariu în care surprizele, spun pariorii, nu sunt așa mari. În loc să numeri golurile, în acest caz te va interesa numărul de cartonașe din meci. Există două tipuri mari de pariuri pe cartonașe:  

  • totalul numărului de cartonașe în meci 
  • totalul numărului de cartonașe la o anumită echipă 

Pe lângă acestea, o să mai regăsești în ofertele caselor de pariuri și: ce jucător primește un cartonaș, dacă se dă sau nu cartonaș roșu, echipa cu cele mai multe cartonașe; însă, cele mai comune și recomandate sunt cele două de mai sus. 

  1. Pariuri pe penalty-uri

Poți paria pe echipa care va primi un penalty, dacă penalty-ul va fi ratat sau transformat, intervalul la care el va fi dictat sau repriza, numărul acestora etc. Pariurile pe penalty-uri sunt considerate la fel de avantajoase precum cele cu cartonașe, în care nu pot apărea surprize foarte mari. 

 Indiferent de pariul pe care-l alegi, nu uita să te distrezi și să pariezi responsabiltotul se face cu moderație și echilibru. 

 Sursa foto: Pexels.com 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.