Cum poți vindeca o tumoare cu 3 ingredinte miraculoase.

tumoCu toții stim că Tumoarea sau Cancerul, denumirea comună, este o boală grea de care multă lume se teme și dă fiori numai auzului. Iată că o femeie destul de puternică reușește să se lupte cu această boală și totodată să iasă învingătoare.

După o mulțime de investigații, Vaselina Stevic a fost diagnosticată cu Cancer la uter, iar medicii nu-i dădeau prea multe șanse de supraviețuire. După câteva cercetări, femeia se hotărăște să încerce un tratament naturist compus din trei ingrediente simple, la îndemâna oricui și anume: Aloe Vera, nuci și miere.
Din cercetările sale a descoperit că planta de Aloe are proprietati vindecătoare încă din cele mai vechi timpuri. Cristofor Columb trata rănile soldaților cu ea, iar Egiptenii o numeau ”planta nemuririi”. Astăzi o întâlnim din ce în ce mai des în produse de îngrijire a pielii cât și în tratamentul astmului, a problemelor cutanate și mai nou în vindecarea cancerului de col uterin. Planta de Aloe are aproximativ 200 de ingrediente active, aminoacizi, vitamine, acizi grași și enzime.
Nucile conțin omega 3, nu îngrașă și ajută și în problemele cardiace, iar mierea din punct de vedere nutrițional conține următoarele elemente: apă, zaharuri nereductoare, gome si dextine, substanțe minerale, proteine, acizi organici, fermenți, vitamine, hormoni, în total 435 de substanțe organice.
Conținutul de microelemente al mierii este similar cu cel al sângelui uman, de aceea mierea este foarte ușor de asimilat.
În ceea ce privește rețeta Vaselinei, aceasta a combinat 100g pulpă de Aloe Vera, 500g nuci, 300g miere. Nucile se marunțesc bine și se amestecă în primă fază cu mierea, iar la final se adaugă pulpa de Aloe. Se amestecă până se obține un preparat omogen și se pastrează la frigider.

Timp de 6 luni Vaselina a consumat acest amestec în fiecare zi, câte o linguriță înainte de fiecare masă.
„De asemenea, este important să rămâneți optimiști, indiferent de ceea ce spune medicul dumneavoastră. Depresia este ceva ce nu trebuie să vă acapareze, voi trebuie să câștigați lupta cu boala, nu invers. Acum ai Aloe Vera de partea ta și după cum puteți vedea, ea poate vindeca chiar și cele mai periculoase tipuri de cancer – chiar dacă vi se va spune ca nu veți mai avea mult de trăit.” a declarat femeia.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.