Cum să arzi rapid grăsimea de pe burtă – 5 strategii care funcționează garantat!

Cum să arzi rapid grăsimea de pe burtă – 5 strategii care funcționează garantat!

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Cum să slăbești, cum să arzi  grăsimea de pe burtă – iată un subiect care nu-și pierde niciodată interesul. Grăsimea abdominală nu este doar inestetică, ci și dăunătoare sănătății.Grăsimea de pe burtă poate afecta organele interne.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Există două tipuri de grăsime abdominală: un strat superficial, aflat sub piele (grăsime subcutanată) și un strat mai profund, care înconjoară organele (grăsime viscerală). Al doilea tip de grăsime este foarte periculoasă.

Se mai numește „obezitate abdominală”, deoarece se depune în cavitatea abdomenului și poate afecta funcția organelor. Cum să arzi rapid grăsimea de pe burtă Dr. Eric Berg are un videoclip în care recomandă 5 strategii eficient pentru eliminarea grăsimii de pe burtă într-un timp cât mai scurt. Sfaturile sale nu se găsesc în cărți, nici în alte surse.

Ele sunt rezulatul experienței personale de mulți ani cu diverși clienți. Dr. Berg propune dieta ketogenică asociată cu postul intermitent. O consideră cea mai bună strategie împotriva grăsimii și greutății corporale excesive.

Dieta keto este extrem de eficientă în tulburările metabolice. 5 strategii care funcționează garantat Scopul și efectul dietei ketogenice este acela de a reduce cât mai mult nivelul insulinei. Când insulina scade suficient de mult, corpul intră într-o stare metabolică numită „cetoză”. În acest stadiu va începe să ardă din depozitele de grăsime din corp. Mai ales grăsimea din ficat și grăsimea de mijloc.

Mâncați o salată înainte de masă Principala caracteristică a dietei ketogenice este consumul foarte mic de carbohidrați. Dr. Berg recomandă maxim 20 de grame pe zi. Verdețurile au cei mai puțini și buni carbohidrați. Carbohidrații din legume și salate nu trebuie calculați, deoarece aceștia sunt în mare parte fibre. Fibrele împiedică creșterea zahărului din sânge. Sunt singurul tip de carbohidrați care nu modifică insulina. Primul sfat al doctorului Berg este să mâncați 7 căni de salată pe zi.

Americanii calculează cantitățile în cups. Un cup de salată din frunze verzi înseamnă circa 14 g. Tocați frunzele și verdețurile cât mai mărunt pentru a consuma o cantitate cât mai mare. În salate se pot adăuga și alte ingrediente, precum brânză, ulei de măsline, măsline. Salatele au potasiu, magneziu, vitamina C, vtamina K, acid folic și fitonutrienți (antioxidanți).

Acești nutrienți împiedică apariția crampelor și oboselii asociate cu dieta keto. Începeți fiecare masă cu o salată. Acest lucru vă va ajuta să consumați mai puține proteine la acea masă. Dacă nu mâncați suficiente legume și verdețuri, este posibil să aveți nevoie de o electroliți sub formă de pudră. Mâncați proteine care au grăsime Proteinele trebuie să fie între 80-170 de grame la o masă. Cantitatea diferă însă de câte mese consumați pe zi, ce greutate, înălțime, vârstă, metabolism, nivel de activitate fizică. Copiii și tinerii pot avea nevoie de mai mult, iar vârstnicii de mai puțin (din cauza metabolismului încetinit).

Un consum prea mare de proteine poate îngreuna activitatea organismului și provoca lentoare. Nici aportul prea mic de proteine nu este benefic, deoarece duce la stări de slăbiciune și oboseală. 75% din caloriile zilnice trebuie să vină din grăsimi. Oricât de contraintuitiv ar suna să mănânci grăsimi când vrei să slăbești, acest lucru chiar funcționează în dieta keto. Nu alegeți proteinele cele mai slabe. „Găsiți proteinele care au cea mai mare cantitate de grăsime”. Puțini știu că proteinele slabe stimulează insulina mai mult decât proteinele grase. Dr. Berg este total împotriva suplimentelor cu proteină din zer. Aceasta nu are deloc grăsimi și crește insulina. Grăsimea este în mod natural legată de proteine.

Nu le separați. Peștele, fripturile, hamburgerii – aceștia trebuie să aibă un conținut suficient de grăsime. Porcul, somonul și sardinele sunt sursele cele mai bune de proteine grase. Pentru o persoană obișnuită, cantitatea de proteine (carne) trebuie să fie cât palma, nu mai mare. Grăsimile taie pofta de mâncare Dacă sunteți abia la începutul dietei keto, dr. Berg. recomandă să includeți mai multe grăsimi la fiecare masă. Nucile, alunele, semințele – acestea sunt bogate în acizi grași. Măslinele, avocado și uleiul de măsline sunt de asemenea benefice.

Da, este adevărat că grăsimile încetinesc scăderea în greutate. Însă dieta keto trebuie asociată cu postul intermitent. Dacă țineți dieta keto fără acest tip de post, nu sunt șanse mari să slăbiți. Postul intermitent Postul intermitent nu înseamnă consumul de alimente de post, ci abstinența totală de la orice fel de mâncare. Pentru a atinge nivelul de 4-6 de cetone, trebuie să lăsați o pauză de câteva ore bune între mese. Pot fi 4, 5, 8 sau chiar 10-14 ore între mese.

„Combinația dintre carbohidrați puțini și postul intermitent este foarte puternică. Dacă vreți rezultate rapide, să scăpați de grăsimea de pe burtă”. Pentru a nu simți foame în perioada de post, este necesar să adăugați suficiente grăsimi la mese. Astfel veți rezista mai mult timp fără să mâncați. Dr. Berg recomandă să săriți peste micul-dejun. Luați prima masă la ora 12:00 și a doua masă la ora 18:00. Pe măsură ce vă antrenați în postul intermitent, puteți renunța la încă una din mesele zilnice. O singură masă pe zi, eventual la amiază, va aduce cele mai rapide rezultate.

Cu cât rămâneți nemâncat mai mult, cu atât mai mult veți intra în starea de cetoză și corpul va arde mai multă grăsime din ficat și de pe abdomen. „Nu mâncați dacă nu vă este foame”. De fiecare dată când mâncați, ieșiți din cetoză. Este foarte important să știți că mâncatul declanșează insulina. Indiferent ce și cât mâncați. Nivelul crescut de insulină blochează cetoza. Dacă la început este indicat să mâncați multe grăsimi la mese, pe la mijlocul planului trebuie să reduceți aportul de grăsime. Pe măsură ce corpul începe să ardă grăsimea de depozit și senzația de foame scade, diminuați aportul de grăsimi. Consumați nuci în locul altor grăsimi mai concentrate.

Spre sfârșitul planului trebuie să reintroduceți cantitățile mari de grăsimi alimentare. Decât dacă aveți un metabolism rapid. Nutrienți importanți Pe durata dietei keto este important să consumați cantități adecvate de nutrienți necesari. Când mâncăm mai puține mese și stăm nemâncați multe ore, există riscul să apară deficite nutriționale. La două sau o singură masă pe zi crește în mod obligatoriu nevoia de anumiți nutrienți. Mai ales de vitamine din grupul B și electroliți.

O sursă naturală excelentă de vitamine B este drojdia nutrițională (fulgi de drojdie inactivă). Se găsește sub formă de fulgi sau capsule. Mesele cu salate verzi furnizează suficienți electroliți. Dar dacă nu mâncați salate, poate fi nevoie de un supliment cu electroliți. Un aspect important de reținut: includeți sarea de mare. Altfel vă veți simți slăbiți.sursa

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.