Cum sa pui bazele umorului cu ajutorul diverselor carti pentru copii amuzante

Nu este niciodata prea devreme sa incepi sa dezvolti simtul umorului unui copil. De obicei, copii mici rad din orice. Este important sa pastram aceasta incurajare pe masura ce copiii cresc.

Nu este niciodata prea devreme sa incepi sa dezvolti simtul umorului unui copil. De obicei, copii mici rad din orice. Este important sa pastram aceasta incurajare pe masura ce copiii cresc.

Cel mai frumos mod de a provoca zambete si buna dispozitie sunt diverse carti pentru copii. Multe edituri pentru copii stiu acest lucru si incearca sa ilustreze si sa adune in carti anume acele povesti care provoaca buna dispozitie si stare de bine.

Atunci cand esti jucaus si plin de umor cu copilul tau, incantat de prostii si rasete, il ajuti sa-si dezvolte o atitudine jucausa si plina de umor cu privire la viata.

Este intodeauna benefic sa petreci timp in fiecare zi fiind receptiv la numeroasele oportunitati pe care ti le ofera copilul tau de a zambi sau a rade. Fii spontan, jucaus si constient de ceea ce copilului tau i se pare amuzant la diferite varste.

Ce altceva poti face pentru a incuraja simtul umorului copilului tau?

  • Fii un model de umor

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru a dezvolta simtul umorului copilului tau este sa-l folosesti pe al tau. Fa glume. Spune povesti amuzante. Citeste carti copii cu istorii si personaje amuzante. Rade cu voce tare, etc.

  • Ia in serios umorul copiilor

Incurajeaza incercarile de umor ale copilului tau, fie ca iti citeste ceva amuzant dintr-o carte sau alta metoda prin care incearca sa te faca sa razi. Lauda-ti copilul ca a incercat sa fie amuzant si sa fii deschis la surpriza – prima data cand copilul tau te face sa razi este una dintre marile placeri ale vietii.

  • Invatati-i pe copii ca adultii sunt amuzanti – si ca pot fi si ei

Faceti din umor o parte a interactiunilor de zi cu zi cu copiii si incurajeaza-i sa impartaseasca observatii sau reactii amuzante, chiar si atunci cand sunt in preajma altor adulti.

  • Creaza un mediu bogat in umor

Inconjoara-ti copiii cu carti amuzante – pentru copii mici si prescolari, acestea includ carti ilustrate; copiilor mai mari le vor placea cartile de glume si benzile desenate. Consulta, de asemenea, emisiuni TV amuzante, filme si site-uri web pentru toate categoriile de varsta – ajuta-ti copilul sa faca alegeri bune si apoi sa se bucure de ele.

Familia care rade impreuna

Mai presus de toate, umorul este social. Un punct cheie pentru dezvoltarea simtului umorului copilului tau este sa-ti iei timp sa te distrezi in familie. Impartasiti glume, citit carti vesele si frumos ilustrate, jucati jocuri impreuna. Cu umor viata pare mult mai frumoasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.