Cum să scapi de bacteriile periculoase din saltea. Trucul ieftin pe care orice gospodină trebuie să îl știe!

Salteaua este unul dintre obiectele care se curăță cel mai greu. Trebuie să avem mare grijă la cum o igienizăm având în vedere că poate aduna bacterii care pot face rău organismului.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Există însă un produs banal, pe care sigur îl ai în bucătărie și care te va ajuta să igienzezi cum trebuie salteaua.

Una dintre cele mai renumite experte în curățenie, care are propria linie de produse speciale din acest domeniu, le dezvăluie gospodinelor un truc simplu și ieftin care le va ajuta să curețe saltelele. E un produs banal și ieftin, complet natural, despre care spune că poate „absorbi mirosurile”

Bicarbonatul de sodiu, căci despre el vorbim, este cu siguranță în dulapul din bucătărie pentru zilele în care vrei să pui ceva la copt.

Pulberea albă este de obicei folosită ca dospitor în prăjituri, brioșe și prăjituri.

Cu toate acestea, are și o serie de utilizări multifuncționale pentru curățarea casei.

Ea a postat despre utilizarea ingredientului pentru a-și împrospăta saltelele în 2020, spunându-le fanilor: „Pentru cei care întreabă de ce folosesc bicarbonat și ce face acesta, este un eliminator de mirosuri”.

Ea a explicat: „Orice mirosuri care pot persista în saltea, pune bicarbonat și le absoarbe. Funcționează foarte, foarte bine.”

Pentru a urma trucul „bicarbonat de sodiu pe saltea” al doamnei Hinch, veți avea nevoie de bicarbonat de sodiu, o sită, un aspirator și câteva uleiuri esențiale precum levănțica.

Curățarea saltelei se face cel mai bine atunci când curățați restul lenjeriei de pat, așa că începeți prin a vă desprinde cearșafurile, husa de pilota și fețele de pernă. Pune-le pe toate în mașina de spălat și spală-le ca de obicei. Dacă aveți o protecție de saltea, ar trebui să o eliminați și pe acesta.

Protecțiile de saltea nu trebuie spălate la fel de des ca lenjeriile de pat standard, specialiștii în pat de la Dreams.co.uk recomandă să le schimbi o dată la două luni.

Este posibil ca acest lucru să fie mai frecvent dacă aveți o scurgere neașteptată sau lăsați animalele de companie în pat.

Apoi, pentru a-ți aborda salteaua, folosește o sită pentru a presăra bicarbonat de sodiu peste suprafață. Lăsați-l să acționeze pe pat timp de aproximativ o oră.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.