Cum sa te asiguri ca nu esti pacalit de cei care inchiriaza masini in Bucuresti?

Inchirierea unei masini in Bucuresti este o solutie din ce in ce mai atractiva pentru foarte multe categorii de oameni:

  • Cei care calatoresc in interes de serviciu in capitala;
  • Cei care locuiesc in Bucuresti, nu au masina si doresc sa calatoreasca prin oras sau prin afara lui;
  • Turisti.

Data fiind cererea, au aparut destul de multe companii de inchirieri masini Bucuresti, fiecare venind cu oferte extrem de interesante. De multe ori insa, sub aspectul stralucitor al ofertelor exceptionale ale firmelor de rent a car Bucuresti se ascund o serie de probleme si costuri in plus.

Cei care doresc sa inchirieze o masina dar nu vor sa ramana fara cateva sute de euro pentru defecte pe care nu le-au provocat ei, trebuie sa respecte o serie de sfaturi oferite de kamoauto.ro.

Ce trebuie verificat in momentul in care se inchiriaza o masina?

  1. Starea tehnica a automobilului. Starea tehnica trebuie sa fie una cat se poate de buna, motiv pentru care este bine sa se verifice cu atentie modul in care aceasta functioneaza si sa se inspecteze interiorul si exteriorul. In cazul in care se depisteaza o problema, aceasta trebuie sa fie precizata si trecuta in contractul de inchiriere. In caz contrar, sunt sanse ca defectiunile sa fie trecute pe lista de costuri a cumparatorului.
  2. Confortul pe care il ofera masina. Atunci cand vorbim despre inchirieri masini Bucuresti, confortul este un punct esential pe care oricine trebuie sa il urmareasca. Poate sa fie achizitionata orice masina, asadar, este bine sa fie cat mai confortabil de condus si cat mai confortabila pentru pasageri.
  3. Asigurarile. Odata cu semnarea unui contract se ofera si o serie de asigurari auto. Acestea trebuie sa fie analizate in detaliu, in asa fel incat sa se poata descoperi riscurile asumate. Chiar daca o asigurare casco complet este ceva mai costisitoare, este bine sa se opteze pentru o astfel de solutie, deoarece nu implica niciun risc.
  4. Nivelul combustibilului. Este un alt element care trebuie sa fie verificat inainte de plecarea la drum. In mod normal, automobilul se preda cu plinul facut, insa acest lucru nu se intampla de fiecare data. Conteaza extrem de mult firma de inchirieri aleasa. Cei care inchiriaza o masina trebuie sa se asigure ca nu vor pierde bani pentru simplul motiv ca au plecat cu rezervorul gol.
  5. Date despre firma de inchirieri. Nu in ultimul rand, este bine sa se verifice toate datele despre firma de inchirieri aleasa. Exista o multime de firme cu o serie de probleme, ce trebuie evitate. Forumurile de specialitate sau chiar si o simpla cautare pe Google pot sa dezvaluie eventuale probleme pe care alti clienti le-au avut sau pot oferi punctele forte ale unui anumit furnizor de servicii.

Este foarte important ca inainte de semnarea unui contract sa se verifice toate detaliile si sa nu se plateasca nimic pana in momentul in care masina poate fi ridicata si exista garantia ca totul este in regula.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.