Cum scapi de cursurile online, de fapt. O fetiță de 8 ani știe cum să fenteze școala

Sătulă de cursurile online, o fetiță în vârstă de opt ani a descoperit metoda prin care să scape de școală mai bine de trei săptămâni. Aceasta a reușit să păcălească pe toată lumea și nimeni nu credea că poate să facă asta!

Cum scapi de cursurile online, de fapt

Fetița și-a păcălit părinții și profesorii, dar și echipa de asistență tehnică Zoom. Ea a descoperit un truc care i-a permis să chiulească vreme de săptămâni bune, fără ca cineva să o poată acuza de ceva. Povestea, dar și trucul folosit de aceasta au fost dezvăluite de unchiul fetiței, iar internauții au fost impresionați de ingeniozitatea de care a dat dovadă copila. Și când se plictisea la ore, ea folosea trucul, Zoom îi bloca accesul.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

„În mod misterios, într-o zi, Zoom-ul nepoatei mele a încetat să funcționeze în timpul unei lecții și, în ciuda faptului că mama ei a încercat o oră, nu s-a mai putut conecta din nou și a presupus pur și simplu că a fost o problemă ciudată tehnică.

În următoarele două zile, problema a persistat, mama explicându-i profesorului că fiica ei are probleme tehnice și că Zoom nu îi permite să se conecteze. A încercat să folosească aplicația într-o altă casă, a petrecut o oră la telefon cu suportul tehnic al Zoom-ului, iar profesorul a încercat chiar să creeze o nouă sala de conferință pentru întreaga clasă în speranța că va putea accesa – totul fără noroc.

În următoarele două săptămâni, fetița a renunțat la cursurile online, problema fiind aparent de nerezolvat.”, a notat unchiul elevei.

Ce truc folosea fetița de 8 ani ca să scape de orele online

Astfel că vreme de mai multe săptămâni problema a persistat și ori de câte ori micuța încerca să se conecteze, se întâmpla un fenomen ciudat, iar conexiunea se întrerupea. Până când, într-o zi, fetița a mers acasă la cunoștință de familie ca să încerce din nou. Până la urmă, trucul folosit de elevă a ieșit la iveală și toată lumea a fost uluită.

„În cele din urmă, mama și-a trimis fiica pentru a încerca să lucreze de la casa prietenei sale, iar acolo s-a aflat tot. Prietena surorii mele a urmărit-o în secret pe cea mică. După aproximativ o oră pe Zoom, nepoata mea nu a mai putut suporta și a folosit trucul pentru a scăpa de la cursuri.

Aceasta s-a deconectat, iar apoi a introdus de mai multe ori parola greșită în contul ei, de aproximativ 20 de ori. Atunci când te conectezi cu o parolă greșită Zoom va bloca contul pentru un anumit timp. Cu cât o faceți de mai multe ori, cu atât este mai lungă perioada de așteptare pentru a reveni la Zoom.

Nepoata mea a descoperit această portiță și s-a folosit de ea pentru a păcăli nu mai puțin de 8 adulți timp de 3 săptămâni consecutiv.”, a mai notat bărbatul.

SURSA

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.