Cum scapi de mucegai cu un produs ce costă 2 lei. Nu te așteptai la un așa rezultat!

Mucegaiul nu e deloc ”un musafir” binevenit în casă, iar gospodinele încearcă imediat să scape de el cu cât mai multe soluții de curățat, dar care nu întotdeauna dau rezultate. Există însă o soluție garantată pe care o faci chiar și tu în casă și pentru care trebuie să dai maxim 2 lei la magazin.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

  AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Indiferent de cât de multă curățenie faci în casă, mucegaiul apare, iar pentru gospodine nu e deloc un lucru bun, mai ales că acesta poate fi foarte deranjant și poate să producă diverse boli.

Mucegaiul își face prezența mai tot timpul în baie, pe suprafețe aflate întotdeauna în contact cu apa, dar și în zonele cu umezeală din dormitoare.

Nu trebuie însă să mai cumperi produse scumpe pentru a putea scăpa de mucegai și care nu întotdeauna au rezultate, asta pentru că pentru doar 2 lei poți prepara tu o soluție în casă și care va fi foarte bună pentru înlăturarea mucegaiului.

Folosește bicarbonat de sodiu și oțet sau înălbitor pentru a putea să scapi de mucegaiul din casă. Folosește în timpul procesului o cârpă de bumbac și alcool și diluează cu apă lichidiul, urmând ca după să-l pui într-o sticlă cu pulverizator.

După ce ai dat cu această soluție asigură-te că nu apare din nou, astfel că trebuie să aerisești casa și să lași ușile deschise la baie și în zonele unde exista mucegai pentru a se ventila suprafața.

Cum să previi apariția mucegaiului în casă

Pentru a preveni apariția mucegaiului în casă e bine să aerisești tot timpul locuința și nu e bine să usuci rufele în interiorul casei, deoarece evapoararea apei va crește nivelul de umiditate din interior.

E important să lasi rufele la uscat într-un loc deschis și foarte bine ventilat pentru a nu avea probleme mai târziu cu mucegaiul. Totodată, trebuie să nu lași ca umeazeala să-și facă prezența la baie, acolo unde e locul cel mai predispus pentru a se crea mucegaiul.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.