Cum te poate proteja un ou de farmece și blesteme. Poți scăpa pentru totdeauna de energiile negative

Potrivit tradiţiei din România, mamele şi bunicile puneau un ou crud lângă patul copilului bolnav. Acest obicei nu este întâlnit doar la noi, în comunităţile rurale, ci şi în cultul voodoo şi al mexicanilor. În cazul acestora, ritualul cu ou este folosit pentru purificarea spiritului.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

În credinţa voodoo şi în tradiţiile mexicane se vorbeşte despre limpia de huevo sau limpia de los huevos (curăţarea cu ou/ouă).

Cum te poate proteja un ou de farmece și blesteme

Ouăle sunt extrem de puternice în farmece și vrăjitorii, fiind folosite atât la descântece, pentru protecție, dar și pentru blesteme.

Suntem celule vii și tocmai de aceea, orice energie nocivă care ne afectează poate fi purificată și absorbită cu un ansamblu de celule încă netransformat în viață, cum este oul.

Ritualul cu ou care te protejează de farmece şi blesteme

Oul te poate scăpa de farmece şi blesteme, însă este nevoie şi de credinţă din partea celui care iniţiază acest ritual de purificare. Pe lângă ou, mai ai nevoie şi de alte obiecte încărcate de putere şi spiritualitate.

Iată de ce ai nevoie pentru ritualul de purificare cu ou:

  • un ou proaspăt;
  • un pahar de apă minerală;
  • un simbol al credinței tale (cruce, rozariu; etc);
  • tămâie;
  • o lumânare albă;
  • apa sfințită.

Ritualul de purificare este unul simplu şi nu necesită pregătire, ci doar răbdare şi credinţă. Poate fi folosit atât pe propria persoană, cât şi pe cineva apropiat.

Ai nevoie de o masă pe care să pui o bucată de material de culoare albă. Pe ea, vei întinde obiectele din ritual. Se aprinde lumânarea, iar apoi tămâia.

Cheamă în ajutor spiritele tale protectoare sau rostește o rugăciune scurtă către Dumnezeu.

Ia oul în mână, cântărindu-l ușor, și stropește-l cu apă sfințită. Roagă-L în gând pe Domnul să curețe cu acest ou toate energiile negative, blestemele, farmecele și bolile ce s-au abătut asupra ta.

După ce ai terminat, scapă de ou cât mai repede. Vrăjitoarele te sfătuiesc să îl spargi la o intersecție de drumuri, dar poți la fel de bine să îl arunci în toaletă și să tragi apa după el.

Lidia Fecioru spune că pentru asta avem nevoie de un ou, iar procedura durează aproximativ cinci minute.

„Una dintre metodele de curățare și a organismului, dar și a spațiului, pentru că oul este celulă vie, e foarte important să luăm un ou crud și să-l purtăm pe corpul nostru, să-l rostogolim ușor pe tot ce înseamnă corpul nostru. Nu contează ordinea sau direcția, ci să mergi pe tot corpul. E bine să faci chestia asta vreo 5 minute, după care să-l spargi și să-l arunci”, a spus Lidia Fecioru.

„Eu zic să nu-l spargi, ci să-l arunci așa la gunoi”, a completat Mihai Voropchievici.

„Dacă vrem ca toate energiile și toate bolile sau neajunsurile din corpul nostru să dispară, luăm un pahar de sticlă, mai înalt, fără model, curat, spargem un ou în el, dar gălbenușul să rămână întreg și turnăm apă peste el. Și-l punem pe noptieră la capul nostru seara.

Veți vedea că face niște bulbuci în apă care sunt legați de ou cu câte un fir. Aici îți dau explicația de ce când se duc la vrăjitoare li se zice ‘dom’le, am stricat oul și era negru. Ele iau energia de pe om cu oul, pentru că îl poartă pe corpul uman și oul captează informațiie pentru că el este un captator”, a adăugat Lidia Fecioru.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.