Cum va fi vremea?

Vremea a fost mai caldă pentru această perioadă. Cerul a fost mai mult senin la munte şi acoperit în rest. Vântul a suflat în general slab. Temperatura maximă a fost cuprinsă între 3 grade la Ocna Şugatag şi 6 grade la Baia Mare. Cel mai rece a fost noaptea trecută la Cavnic, Ocna Şugatag -2 grade şi 0 grade la Sighetu Marmaţiei. Stratul de zăpadă masoară până la 4 cm la staţia meteo Iezer. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este parţial umed.

Angajaţii secţiei de drumuri naţionale au acţionat cu patru utilaje şi au împrăştiat 10 tone de material antiderapant pe DN18.

Vântul prezintă intensificări temporare cu viteze de până la 20 km/h în zona de munte.

Vremea va fi astăzi în Maramureş uşor mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. În prima parte a zilei, în zonele joase, local se va semnala ceaţa. În cursul nopţii, pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe predominant sub formă de ploaie şi izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse ţntre 5 şi 9 grade, iar cele minime între -2 şi 1 grad celsius.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.