Cupa Orca la a IX-a ediţie, concurs destinat înotătorilor masters!

Remus David, Gold Stars Baia Mare, record stabilit în proba de 1.500 metri, la Cupa Orca – Delia Ana Kovacs, locul I per concurs, la feminin Sportivii Asociaţiei Club Sportiv Gold Stars Baia Mare au participat la finele săptămânii trecute la cea de-a IX-a ediţii a Cupei Orca, concursul destinat înotătorilor masters. Competiţia s-a desfăşurat la Complexul de nataţie Politehnica din Cluj.

La start s-au aliniat peste 50 de concurenţi. Recordul competiţiei a fost realizat de Remus David, sportiv al clubului băimărean, care a reuşit să înoate cele 30 de bazine în 18 minute şi 30 de secunde, clasându-se pe locul I atât la categoria sa de vârstă, cât şi per clasament concurs. Locul III a fost cucerit de Răzvan Cozma, care a finalizat proba în 21 de minute şi 20 de secunde, clasându-se pe locul II la categoria sa de vârstă, respectiv sub 25 de ani.

Delia Ana Kovacs a cucerit locul I atât la categoria sa de vârstă, 35-39 de ani, cât la în clasamentul final al concursului la feminin, cu 22 de minute şi 23 de secunde. Andreea Szeghalmi, locul II, 26 de minute 25 de secunde, la categoria 40 – 44 de ani, Cristian Răzvan Oros, 28 de minute şi 48 de secunde, locul IV, categoria 40 – 44 de ani, Adrian Flavius Țura, locul IX, 32 de minute 25 de secunde, categoria 40-44 de ani, Adrian Sălăjan, 37 de minute şi 02 secunde, locul IV, la categoria 45-49 de ani.

Aceasta este ultima participare a sportivilor Gold Stars Baia Mare la concursurile de înot masters pe anul 2015.

?
?
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.