Cură de 2 săptămâni cu suc de varză – Cură pentru slăbire, pentru ulcer și gastrită, pentru dureri reumatice

Putem spune fără urmă de îndoială că varza este unul dintre cele mai sănătoase și accesibile alimente din dieta noastră zilnică. Sucul de varză este un adevărat elixir pentru tratarea gastritei, pentru slăbit, pentru tratarea ulcerului, pentru detoxifierea organismului și pentru alinarea durerilor reumatice.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

Cură de slăbire cu varză

Sucul de varză se obține prin utilizarea unui storcător electric sau unui storcător de fructe și pentru fiecare pahar de suc este nevoie de 1 varză verde. În funcție de tratament sau de efectul dorit, se pot folosi mai multe căpățâni. Cura durează 2 săptămâni, timp în care se consumă 3 sau 4 pahare de suc de varză pe zi, înainte de masă. Pentru a extrage maximul de substanțe benefice și maximul de vitamine, sucul trebuie consumat imediat după preparare.

Pe durata curei cu suc de varză se poate consuma orice aliment sănătos, mai ales fructe, legume, cereale integrale și semințe. Se poate consuma și carne slabă, nuci sau măsline iar pentru rezultate optime se recomandă renunțarea la dulciuri, alcool și tutun sau alte produse nocive (măcar pentru o perioadă).

Suc de varză pentru ulcer și gastrită

Sucul de varză este un leac din bătrâni pentru durerile de stomac. Glutamina care se găsește în frunzele de varză stimulează procesul de regenerare a celulelor care au rolul de a proteja stomacul și intestinul subțire, astfel sucul de varză este un remediu perfect pentru gastrită și ulcer. Persoanelor cu boli de stomac se recomandă o cură cu câte „ pahar de suc de 4 ori pe zi (în total 1 L de suc / zi). Cura durează până la ameliorarea simptomelor însă nu mai mult de 1 lună.

Suc de varză pentru dureri reumatice

Aplicate sub formă de comprese, frunzele de varză alină durerile din zonele afectate de reumatism. Compresele se țin 2 ore și au efect datorită proprietăților anti-inflamatoare ale frunzei de varză care ajută la recuperarea mobilități încheieturilor. Concomitent cu tratamentul extern, se recomandă și câte un pahar sau două de suc de varză pe zi. Cura internă se ține timp de 40 de zile după care se poate relua după o pauză de 2 săptămâni. Pentru întărirea organismului, sucul de varză se poate amesteca cu sucul de morcovi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.