Curățenie de toamnă în comuna Săcălășeni

În data de 2 octombrie 2021, pe raza comunei Săcălășeni, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice. Această zi va fi destinată curățeniei, de această dată fiind vorba de partea aeriană, și anume, curățenie în jurul liniilor electrice.

Intervalul în care localnicii vor rămâne fără energie electrică va fi 09:00 – 15:00. Deși aceștia nu vor putea efectua toate muncile pe care și le-au stabilit din cauza acestei întreruperi, vor avea posibilitatea de a efectua curățări în zona mai sus amintită, zonă imposibil de accesat în zilele în care energia electrică este dată spre folosință.

La această acțiune vor participa angajați ai Comunei Săcălășeni, Asociația „Săcălășeni – Construim încredere”, membrii echipei de fotbal din comună, precum și alți voluntari. Cei care vor dori să se implice activ la curățarea zonei aeriene, se vor putea prezenta în ziua stabilită la școala din localitatea în care doresc să activeze. Acolo vor beneficia de îndrumarea și materialele necesare pentru muncă.

Această zi de „curățenie” este o nouă oportunitate pentru cetățenii comunei Săcălășeni să se implice alături de autorități într-o activitate benefică pentru întreaga colectivitate. Fiecare cetățean contribuie la înlesnirea furnizării energiei electrice prin curățenia pe care o efectuează în interiorul și în preajma proprietății sale.

Toaletarea arborilor din jurul liniilor electrice aeriene previneintreruperile cu energie electrică pe durata vântului puternic și al vijeliilor care sunt tot mai dese în ultimii ani. Totodată, dacă toaletarea arborilor se face la timp și este executată într-un mod corect, previne deteriorarea liniilor electrice.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.