Cursuri tehnice în domeniul IT organizate de Cognizant Softvision

Așa cum v-ați obișnuit, și în această primăvară, Cognizant Softvision organizează o nouă serie de cursuri la Universitatea de Nord Baia Mare (Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord Baia Mare).

Cursurile se adresează tuturor celor interesați de domeniul IT, participarea la acestea nefiind condiționată de statutul de student.

La finalul acestor cursuri, cei mai pregătiți participanți vor dobândi un minim de cunoștințe necesare pentru inițierea lor în domeniul IT.

Software Testing Workshop

Primul curs, este cel de “Software Testing” și va avea loc în data de 10 martie 2020, de la ora 18:00, în Amfiteatrul A59, din cadrul Universității de Nord situată pe strada Victoriei nr. 76, fiind susținut de către o echipă de specialiști din domeniul testării software.

Cursurile se vor desfășura pe durata a aproximativ 8 săptămâni, în zilele de marți sau miercuri, în funcție de grupă, iar locurile vor fi limitate. La aceste cursuri participanții vor învăța fundamentele testării, ce presupune și care este impactul testării în business. Pe parcurs, cei înscriși și acceptați vor avea ocazia să simuleze etapele implicate în derularea unui proiect (la scară redusă).

Coding Canvas

Cursul “Coding Canvas” va începe în data 12 martie 2020, de la ora 18:00 la ora 20:00, în Amfiteatrul A59, din cadrul Universității de Nord situată pe strada Victoriei nr. 76.

Cursanții vor învăța cum să construiască o aplicație bazată pe Canvas Animations, focusul principal fiind pe noțiuni de bază de programare.

Cursurile se vor desfășura pe durata a aproximativ 8 săptămâni, în fiecare zi de joi a săptămânii, participanții având posibilitatea să acumuleze cunoștințe noi de JavaScript, OOP, Canvas, DOM events.

Despre Cognizant Softvision

Cognizant Softvision este lider în domeniul soluțiilor software, creând soluții și produse digitale complete care conectează marile branduri ale lumii cu consumatorii finali. Oferind inovație sustenabilă, agilitate și conexiune care inspiră angajament și transformarea business-ului, Cognizant Softvision colaborează cu unele dintre cele mai mari branduri din lume.

Cognizant Softvision are peste 25 de studio-uri în 11 țări, pe 5 continente. Compania este prezentă pe piața din România din 1998, continuând să se dezvolte de-a lungul timpului. În prezent, este formată, în România, dintr-o echipă cu peste 1.800 de profesioniști din domeniul IT cu experiență, precum și profesioniști tineri, care lucrează în studio-urile din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Baia Mare.

Mai multe informații pe: www.cognizantsoftvision.com

Despre Cognizant

Cognizant (Nasdaq-100: CTSH) este unul dintre cei mai puternici jucători din IT la nivel global. Abordarea unică, consultativă, bazată pe insight-uri ale industriilor, îi ajută pe clienți să creeze și să conducă afaceri inovatoare și eficiente. Având sediul central în SUA, Cognizant este clasat pe locul 193 în topul Fortune 500 și este listat constant printre cele mai admirate companii din lume.

Mai multe informații: www.cognizant.com sau @Cognizant.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.