Cutremur puternic, cu magnitudine 6,8. El a fost urmat de trei replici peste 5

Cutremur puternic, cu magnitudine 6,8. El a fost urmat de trei replici peste 5

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Un cutremur puternic s-a produs în partea de nord a Mongoliei, la o distanță de aproximativ 50 de kilometri de granița cu Rusia. Seismul a avut o magnitudine de 6.8 grade pe Richter.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Un cutremur puternic s-a produs în zona de nord a Republicii Mongolia, în apropiere de granița cu Rusia. Cutremurul care a avut o magnitudine de 6.8 grade pe scara Richter a fost înregistrat marți dimineață foarte devreme. Acesta este unul din cele mai puternice seisme care au lovit regiunea.

Epicentrul acestui seism a fost localizat în apropierea orașului Turt, în zona de sud, la aproximativ 33 de kilometri distanță. Mai exact, zona de epicentru a fost în lacul Khovsgol din nordul Mongoliei, la o adâncime de 10 km. Lacul este la o distanță de 55 de km de granița cu Rusia.

Zona nu este foarte populată, aici fiind amplasate mai multe sate, care numără o populație totală de aproximativ 5.000 de persoane. Deși au fost zguduite puternic, de trepidații, din datele prezentate de Institutul American de Geofizică, riscul ca seismul să fi produs răniţi şi daune este redus.

Acest cutremur a fost urmat de trei replici semnificative, două cu magnitudine 5,2 şi una cu magnitudine 5.

Seismul a fost resimtit in Nordul si centrul Mongoliei, dar si in Rusia in zona granitei cu Mongolia.
Cele mai puternice cutremure din Mongolia au avut loc in iulie 1905 (doua seisme cu magnitudini Mw de 8,0-8,4 grade) si in decembrie 1957 (cutremur cu magnitudinea Mw 8,1).

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.