CUTREMUR PUTERNIC. Oamenii au ieşit speriaţi din clădiri în a treia zi de Crăciun. Replică de ….!

CUTREMUR PUTERNIC. Oamenii au ieşit speriaţi din clădiri în a treia zi de Crăciun. Replică de ….!
Un cutremur de magnitudinea 4,9 a fost resimţit la Caracas şi în mai multe state venezuelene joi, a anunţat Fundaţia venezueleană de anchete seismologice (Funvisis), relatează AFP.

CUTREMURUL a avut loc la ora locală 4.59 , la 12 kilometri nord-est de Valencia, în statul Carabobo (nord) şi la 9,4 kilometri adâncime, potrivit Fundaţiei.

Institutul american de geofizică USGS a evaluat magnitudinea cutremurului la 5,6.

Seismul a fost resimţit în statele Aragua, Miranda, Carabobo, Cojedes, Lara, Trujillo, Tachira şi Mérida, potrivit unor utilizatori ai reţelei de socializare Twitter.
La Caracas, capitala ţării, locuitorii au ieşit din clădiri după cutremur, urmat de cel puţin trei replici, dintre care cea mai importantă de magnitudinea 4,5.

Un cutremur puternic – de magnitudinea 7,3 potrivit USGS – a afectat la 21 august Venezuela şi Trinidad şi Tobago, provocând panică în rândul populaţiei, dar fără să cauzeze victime sau pagube majore.

Acest cutremur – a cărui magnitudine a fost estimată iniţial la 6,3 şi a fost corectată ulterior la 6,9 de Funvisis – a fost cel mai puternic cutremur înregistrat în Venezuela.Citeste mai mult pe romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.