Cutremurător! Ce au găsit anchetatorii în telefonul unuia dintre cei 3 patroni de la Colectiv

incendiu_62772200Clubul Colectiv, unde a avut loc tragedia care a îndoliat România, este deținut de trei Costin Mincu(23%), Alin Anăstăsescu(47%) și Paul Cătălin Gancea (30%). Aceștia au fost audiați de anchetatori timp de două ore, la scurt timp după nefericitul eveniment în care și-au pierdut viața 32 de tineri, iar alți 155 sunt în stare gravă.

În urma audierilor, ipoteze șocante au ieșit la iveală și au fost speculate intens de mass-media. În telefonul unuia dintre patroni, respectiv Costin Mincu, au fost găsite imagini care dau fiori reci oricărui muritor. Colectiv nu este singurul club în care s-a produs un incendiu, și nu este singurul club la care Mincu este acționar. Coincidențele sunt și mai puternice! În telefonul mobil al acestuia au fost găsite fotografii cu clubul Goblin din Constanța în flăcări (2010); imagini cu clubul Elephant Pub din capitală, de asemenea asediat.

La aceste cluburi acesta este acționar majoritar și în decursul anilor, au avut loc incendii bizare, care s-au soldat cu victime și a fost nevoie de fiecare dată de intervenția autorităților. Ipotezele din teoria conspirației par să fie confirmate de aceste imagini care au fost găsite în telefonul acționarului.
Trei incendii, același acționar! Toate momentele au fost imortalizate cu telefonul mobil de același acționar. Cu ce scop? De ce ar fi mai păstrat acesta fotografiile de celelalte localuri incendiate?

La aceste întrebări patronul localului nu a avut un răspuns concret până în acest moment. Mai mult decât atât, din declarațiile din mediul online, reiese că acelați patron i-ar fi anunțat pe prietenii săi să părăsească localul cu zece minute înainte de izbucnirea incendiului. Așteptăm însă noi reacții oficiale referitoare la vinovații acestui eveniment macabru care a îndoliat o țară întreagă. Ancheta este în curs de desfășurare, iar cetățenii României VOR DREPTATE.

Sursa: infoalert.ro

Loading...

2 COMENTARII

 1. Cosmin,

  Imi pare rau dar nu pot publica comentariul tau anterior deoarece daca ar fi sa cenzurez toate jignirile si atacurile la persoana cuprinse in el ar cam disparea 3/4 din el.

  Daca citeai cu atentie articolul, observai ca nu noi l-am scris, el fiind preluat dintr-o sursa al carei link il gasesti in finalul articolului.

  Cu respect ,
  Tot un Rocker (si nu un satanist)

  P.S.: Daca doresti sa-l public trunchiat, da un semn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.