CUTREMURATOR! Fost campion naţional la box, găsit mort într-o parcare  şi-a tăiat venele. FOTO

CUTREMURATOR! Fost campion naţional la box, găsit mort într-o parcare  şi-a tăiat venele

Viorel Soroceanu, fost campion national la box, 63 ani, a fost gasit mort într-o parcare a unui centru comercial din Iasi. Fostul boxer, antrenor emerit, si-a taiat venele. Cel care l-a găsit mort pe fostul campion la box a fost chiar fiul său. Fostul sportiv a lăsat un mesaj de adio prin care îşi justifica gestul şi îi cerea iertare mamei sale.

Viorel Soroceanu a fost gasit în masina sa, in parcarea unui centru comercial din cartierul iesean Nicolina. Cel care l-a descoperit mort în parcare a fost chiar fiul său, după ce Soroceanu plecase de acasă marţi, în jurul orei 16, şi nu s-a mai întors. Fostul campion a fost găsit în timpul nopţii de marţi spre miercuri, mort în maşină.

Viorel Soroceanu a lasat  un mesaj de adio, in care ii cerea iertare mamei sale pentru gestul facut si in care explica faptul ca din cauza bolii la ficat de care suferea a ajuns sa isi puna capat zilelor.

„A fost depistat un bărbat în vârstă de 63 de ani. S-a dispus efectuarea necropsiei. Se derulează o anchetă pentru a se stabili cauzele decesului„, a declarat Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Nu este prima tentativa de sinucid la care recurge fostul mare campion. Viorel Soroceanu a mai incercat sa se sinucida si in urma cu doi ani, la scurt timp dupa ce a fost diagnosticat cu acea boala nemiloasa. La vremea respectiva, medicii au putut sa îl salveze.

Viorel Soroceanu a fost unul din cei mai apreciati antrenori emeriti de box. Elevii pe care acesta ii pregatea au obtinut numeroase premii, muilti fiind campioni nationali si mondiali, atat la categoria de juniori, cat si la seniori. Chiar Viorel Soroceanu a fost campion national de doua ori in anii ’70 si a boxat cu campionul mondial din 1973, Howard Davis Jr confrom rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.