CUTREMURATOR. O adolescentă a fost găsită moartă, cu „căştile telefonului topite în urechi”. Telefonul se afla conectat la priză

Luiza Pinheiro, o tânără de 17 ani din Brazilia,
a fost electrocutată în timp ce se juca cu telefonul aflat a fost electrocutată în timp ce se juca cu telefonul aflat la încărcat. Tânăra a fost găsită moartă, cu „căștile telefonului topite în urechi.”

Telefonul se afla conectat la priză la încărcat. Tânăra a fost găsită moartă, cu „căștile telefonului topite în urechi.”

Luiza Pinheiro, din orașul Riacho Frio, a fost dusă de urgență la spital duminică, însă medicii nu au reușit s-o readucă la viață. Doctorii au găsit „căștile telefonului topite în urechi”, scrie Mirror.

Rudele fetei au povestit că au găsit-o pe tânără inconștientă lângă telefonul care se afla conectat la priză și care fusese distrus de „o mare încărcare electrică”. Autoritățile nu au stabilit încă cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

„Mătușa fetei a spus doctorilor că și-a găsit nepoata inconștientă, întinsă pe podea, cu căștile telefonului în urechi. Aceștia cred că tânăra a suferit un șoc electric puternic, având în vedere că telefonul se afla la încărcat și s-a topit,” a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului pentru presa locală.

Acesta a adăugat că fata a ajuns la spital la aproximativ o oră după șocul electric și că, potrivit familiei, accidentul s-a produs  unei furtuni ușoare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.