CUTREMURATOR: O bătrână în scaun cu rotile, aruncată de nepot de la etajul 10. Bunicul a fost găsit desfigurat în casă VIDEO

CUTREMURATOR: O bătrână în scaun cu rotile, aruncată de nepot de la etajul 10. Bunicul a fost găsit desfigurat în casă VIDEO

O bătrână în scaun cu rotile a fost aruncată de la balcon, de la etajul 10. Din primele informaţii, se pare că nepotul a aruncat-o. Oamenii legii l-au găsit pe bunic desfigurat în apartament. Băiatul se pare că era consumator de droguri.
O bătrână aflată în scaun cu rotile a murit, după ce propriul ei nepot a aruncat-o de la etajul 10. Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale vecinilor.

În scurt timp, la faţa locului s-au deplasat pompierii şi medicii SMURD, care au găsit-o pe bătrână inconştientă şi cu multiple leziuni. Au trecut la efectuarea manevrelor de resuscitare, dar din păcate au fost nevoiţi să constate decesul.

Potrivit dejeanul.ro, se pare că femeia în vârstă de 79 de ani, imobilizată la pat, ar fi fost aruncată de la etajul 10 al blocului, chiar de către nepotul său.
Ulterior, tânărul de 23 de ani şi-a snopit în bătaie bunicul de 80 de ani. Acesta a ajuns în stare gravă la spital.

Mama tânărului de 23 de ani, care este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj pentru că şi-ar fi împins bunica pe geamul balconului de la etajul zece, susţine că acesta este bolnav psihic şi suferă de schizofrenie paranoidă.

Femeia a declarat că fiul său se află sub tratament medicamentos şi a fost şi internat în spital.

Copilul este bolnav psihic, diagnosticat cu schizofrenie paranoidă, are certificat medical. Este sub tratament medicamentos. A fost şi internat în spital„, a spus aceasta pentru Mediafax.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Potrivit observator.tv, martorii spun ca au auzit ţipete în bloc înainte de a se întampla tragedia. Mai exact, din blocul vecin, o femeie striga la cea care s-a aruncat şi o îndemna pe bătrâna de 79 de ani să intre în casă şi să nu recurgă la acest gest.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.