Cutremurător, o îndrăgită cântăreaţă a murit la 36 de ani. Vezi cum au găsit-o poliţiştii, fanii sunt ŞOCAŢI

Cutremurător, o îndrăgită cântăreaţă a murit la 36 de ani. Vezi cum au găsit-o poliţiştii, fanii sunt ŞOCAŢI

O cântăreață cunoscută și foarte apreciată a murit la doar 36 de ani. Oamenii legii și apropiații s-au îngrozit când au aflat cum a fost găsită.

Profita de tarifele promotionale pentru sezonul de vara 2019.Super Oferte Republica Dominicana, Cuba si Mexic. Viseaza si va deveni realitate !
Artista de muzică country Kate Cook a părăsit această lume la 36 de ani. Trupul său a fost descoperit în această dimineață într-un tufiş din apropierea casei. În ciuda împrejurimilor în care a fost găsită moartă regretata cântăreață, oamenii legii nu tratează cazul ca fiind o moarte suspectă, relatează jurnaliștii de la Daily Mirror. Ancheta deschisă va stabili cauza decesului.

Rudele și apropiații sunt în stare de șoc și au mărturisit că artista nu s-a plâns de nicio problemă medicală în ultimul timp. În 2009, Kate Cook a cucerit milioane de in imi după ce a ajuns în semifinala emisiunii  “Australian Idol”. Ea a avut o prestație impresionantă pe scena concursului, iar acele momente emoționante au fost în memoria mamei sale, care s-a sinucis în 2000.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.