CUTREMURĂTOR! Secretul îngropat de Mărioara Zăvoranu. Ce a ascuns mama Oanei o viaţă întreagă

familia-zavoranu_07838100Mărioara Zăvoranu, cunoscută de toată lumea ca mama Oanei Zăvoranu, nu a avut o tinereţe tocmai uşoară. După spusele Oanei, Mărioara a fost un copil abandonat în tren şi apoi adoptat de o anume familie Radu.

În tinereţe, Mărioara Zăvoranu a avut o relaţie cu Nicolae Zăvoranu pe care l-ar fi părăsit pentru tatăl natural al Oanei, Ioan Bănicioiu, care avea o avere impresionantă în vremea comuniştilor.

Membru al ‘gruparii Lido’, specializata in evaziune fiscala, Ioan Banicioiu a pagubit statul comunist cu milioane de lei. Fiind un privilegiat al Securităţii, el nu a fost arestat din cauza acestei delapidări, însă atunci când a atins un punct nevralgic al societatii: l-a corupt pe Vasile Barbulescu, cumnatul lui Nicolae Ceausescu, si pe Nicu Ceausescu, a ajuns în închisoare.

VEZI: CAZ TERIFIANT. Un bărbat şi-a MĂCELĂRIT familia, apoi şi-a RĂSTIGNIT mama pe o scândură, cu o icoană pe piept!!!

Atunci cand s-a vazut dintr-o data cu un copil de gat, cu barbatul in închisoare si fara bani,  Marioara a facut o mutare inteligenta si a apelat la Zavoranu, care între timp ajunsese foarte mare în partidul comunist. Neîncetând să o iubească pe Mărioara, Nicolae Zăvoranu a uitat tot ce i-a făcut acesta, a divorţat de soţie, căreia i-a lăsat întreaga avere,  şi s-a întors la Mărioara.

După un timp, Nicolae Zăvoranu, care o iubea foarte tare pe Oana, s-a oferit să o înfieze cu drepturi depline.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.