Cutremurator: Triplu asasinat. O familie a fost omorâtă de trei adolescenţi, pe unul dintre ei îl avuseseră în plasament

O femeie şi părinţii ei au fost masacraţi în propria casă de trei adolescenţi. Unul dintre ei, în vârstă de 17 ani fusese luat în plasament de către familie. După atac, tinerii au furat maşina victimelor. Ei au fost prinşi de către poliţişti.

Crima a fost comisă într-o locuință de pe strada Mihail Sadoveanu din Călărași. Victime sunt doi bătrâni octogenari, soț și soție, și fiica lor. Cele trei cadavre au fost găsite înjunghiate în casă. Este vorba despre un bărbat de 82 de ani, soția sa de 80 de ani, iar fiica lor avea 58 de ani.

Apelul de urgență care a anunțat crima a fost primit la 112 în jurul orei 21.43, luni seara, spun surse din anchetă. Telefonul a fost dat de un vecin al victimelor.

Autorii triplei crime sunt 3 adolescenți de 17 ani, precizează surse din anchetă. Principalul suspect ar fi un băiat pe care bătrânii îl luaseră în plasament. De altfel, și ceilalți doi provin de la un centru de plasament din Perișoru, județul Călărași, mai transmit surse din anchetă. Cei trei, care sunt bănuiți a fi consumatori de etnobotanice, au fost arestați.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.