Cutremurător! Un bărbat și-a tranșat mama, a pus-o în caserole și s-a hrănit cu carnea ei

Un spaniol de 26 de ani și-a tranșat mama în vârstă de 66 de ani în peste 1.000 de bucăți, le-a pus în caserole și le-a mâncat împreună cu câinele lui, în apartamentul din Madrid în care locuia, scrie Daily Mail.

Bărbatul care s-a autodeclarat canibal, a recunoscut că a împărtășit părți din corpul mamei sale cu câinele său de companie, după ce a tăiat-o pe femeie în mai multe bucăți mici.

VEZI:O ofertă de nerefuzat. Paşte exotic in Sri Lanka – Plecare: 25 aprilie – 7 nopti / 9 zile

Alberto Sanchez Gomez a mărturisit totul, atunci când polițiștii au descins în apartamentul său din Madrid, dup ce femeia a fost dată dispărută.

Polițiștii au găsit părți din corpul femeii în șase caserole mari, în frigiderul din apartament.

Polițiștii au constatat că lipsesc organele interne ale femeii și că intestinele acesteia au fost aruncate la gunoi împreună cu resturile menajere.

Tânărul urmează să fie inculpat de uciderea mamei sale, deși polițiștii nu au anunțat încă în ce fel a omorât-o și nici când a comis crima. Totuși, oamenii legii bănuiesc că femeia a fost ucisă în urmă cu o lună.

Surse din poliție spun că cred că Sanchez Gomez, unul dintre cei trei copii ai femeii, a gătit o parte din părțile corpului mamei sale înainte de a le consuma sau de a-și hrăni câinele cu ele.

El era cunoscut poliției, după ce a fost arestat de mai multe ori în trecut pentru cazuri de violență domestică împotriva mamei sale, despre care vecinii spun că avea de multe ori vânătăi despre care credeau că sunt cauzate de câine.

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.