D.E.58– Soseaua Mortii *Un mopedist şi un şofer, decedaţi în urma unor evenimente rutiere

12991041_1262969073720897_2964330550771158715_nUn mopedist şi un şofer, decedaţi în urma unor evenimente rutiere

Ieri, 20 aprilie, pe raza oraşului Seini a avut loc un accident de circulaţie soldat cu decesul unui bărbat de 30 de ani.

Tânărul, care se deplasa cu un moped pe strada Băii din oraşul Seini, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un podeţ. În urma coliziunii, bărbatul a decedat iar mopedul a fost proiectat la o distanţă de 28 de metri faţă de locul impactului.

Ca urmare a accidentului, traficul rutier pe D.E.58, pe tronsonul Seini – Baia Mare, a fost blocat pentru aproximativ 40 de minute pe ambele sensuri de deplasare, circulaţia fiind redirecţionată pe o rută ocolitoare.

Cercetările continuă.

Tot ieri, în jurul orei 22.20, un şofer a decedat în urma unui eveniment rutier produs pe raza comunei Cicârlău, după ce s-a angajat în efectuarea unei depăşiri neregulamentare.

 

Un băimărean în vârstă de 35 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe D.E. 58, a depăşit marcajul longitudinal continuu şi a pătruns pe contrasens. Apoi a intrat în coliziune lateral stânga cu un autoturism  condus de un tânăr de 23 de ani din comuna Racşa după care, în coliziune frontală cu o maşină la volanul căreia se afla o sătmăreancă de 22 de ani.

Impactul s-a soldat cu decesul şoferului care a pătruns pe contrasens şi cu rănirea unei pasagere în vârstă de 29 de ani, din prima maşină acroşată. Persoana rănită a fost transportată la spital, dar nu a necesitat internarea.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferii din maşinile acroşate nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă.

Poliţiştii maramureşeni vă recomandă să conduceţi cu multă atenţie şi răbdare! 

Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare, evitând depăşirile care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat se dovedesc extrem de periculoase. 

Circulaţi cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic!

De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.