Dacia Bigster şi-a făcut apariţia pe străzi. Vezi cine a avut şansa să vadă conceptul mult aşteptat

Dacia Bigster şi-a făcut apariţia pe străzi. Vezi cine a avut şansa să vadă conceptul mult aşteptat

Conceptul Dacia Bigster a putut fi admirat pe străzile din Praga, capitala Cehiei. SUV-ul le-ar fi fost prezentat, cel mai probabil, dealerilor într-un cadru restrâns.Producătorul de la Mioveni, deţinut de Renault, lucrează la Dacia Bigster, un SUV care să fie poziţionat în gamă deasupra lui Duster. Conceptul maşinii a fost prezentat oficial la începutul anului 2021, iar, din câte susţin oficialii Dacia, varianta de serie nu va fi foarte diferită de modelul deja dezvăluit publicului.Până nu demult, prototipul Dacia Bigster a putut fi studiat doar în imagini, însă acum a fost fotografiat pe străzile din Praga.Jurnaliştii cehi de la Auto.cz spun că Dacia Bigster, în varianta de conceput, le-a fost prezentat dealerilor într-un cadru restrâns, unde fotografiatul a fost interzis. Maşina a fost, însă, surprinsă pe stradă, cât timp a stat descoperită doar câteva minute.

Conceptul Dacia Bigster a declanşat un val de entuziasm în rândul fanilor mărcii care aşteaptă cu nerăbdare lansarea oficială a SUV-ului de dimensiuni mai mari decât Duster.

Potrivit Automarket, noul Bigster va debuta în 2025 și, până în acest moment, se știe că va fi oferit exclusiv cu propulsoare electrificate de până la 280 de cai putere.

SUV-ul producătorului de la Mioveni va avea o lungime de 4.6 metri și va putea găzdui până la 7 pasageri.

Deocamdată se vehiculează că modelul de producție va păstra numeroase elemente ale conceptului Bigster. În partea frontală se prefigurează o grilă impunătoare care va adăposti noul logo și farurile cu LED cu semnătura luminoasă în formă de Y, deja cunoscută de la modelele Logan, Sandero şi Sandero Stepway. În plus, se evidențiază protecțiile metalice din zona inferioară și elemente laterale care favorizează aerodinamica modelului.

Din profil, noua Dacia Bigster prezintă un design impunător. După cum am văzut în concept, mânerele ușilor din spate rămân ascunse, ceea ce îi conferă maşinii un aspect mai sportiv. Sunt remarcate şi elementele specifice modelelor offroad, precum barele de pe acoperiș, oglinzile contrastante și materialele plastice din zona inferioară. De asemenea, se pot obseva şi jante din aliaj în două nuanţe şi cinci spiţe, cu un aspect mai convențional decât prototipul.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.