Dan Ivan: USR propune soluții clare pentru a opri spirala scumpirilor și pentru a lăsa mai mulți bani în buzunarele celor care muncesc!

Dan Ivan, senator USR de Maramureș prezintă un set de măsuri esențiale pentru îmbunătățirea gestionării resurselor publice și stimularea economiei naționale.
Printre principalele propuneri se numără:
Stoparea risipirii banilor publici și utilizarea resurselor în interesul cetățenilor: USR subliniază necesitatea unei gestiuni financiare responsabile, care să prioritizeze nevoile reale ale populației.
Reducerea taxelor pe muncă: Această măsură vizează recompensarea muncii cinstite și creșterea salariilor, ceea ce va contribui la îmbunătățirea nivelului de trai și la stimularea economiei.
Atragerea celor 28 de miliarde de euro din PNRR: Fondurile vor fi direcționate către digitalizarea școlilor, construirea de spitale și finalizarea autostrăzilor, investiții vitale pentru dezvoltarea infrastructurii și a serviciilor publice.
Direcționarea banilor către investiții, nu împrumuturi: USR pledează pentru utilizarea eficientă a resurselor financiare, prioritizând investițiile care generează creștere economică și dezvoltare durabilă.
Reglementarea prețurilor la energie și încurajarea investițiilor în noi capacități de producție: Aceste măsuri sunt menite să stabilizeze piața energetică și să asigure independența energetică a României pe termen lung.
Senatorul Dan Ivan a subliniat că aceste soluții sunt menite să oprească spirala scumpirilor și să lase mai mulți bani în buzunarele oamenilor care muncesc cinstit: „USR a propus soluții clare pentru a opri spirala scumpirilor și pentru a lăsa mai mulți bani în buzunarele oamenilor care muncesc cinstit.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.