Dan Voiculescu anunță APOCALIPSA: În următoarea perioadă multe adevăruri vor ieși la lumină

Dan-VoiculescuAflat în pușcărie unde are de executat 10 ani după condamnarea de spălare de bani în Dosarul ICA, Dan Voiculescu anunță apocalipsa pentru Traian Băsescu.

”Din 10 decembrie 2014 astept motivarea hotararii instantei prin care este respinsa cererea mea de anulare a adeverintei CNSAS din 2013 cu privire la colaborarea lui Basescu Traian cu Securitatea.

Desi a recunoscut ca a colaborat constant cu Securitatea, „dand un camion de note”, (deci NU!! o nota comerciala, adresata directorului intreprinderii de comert exterior), in ciuda probelor si marturiilor neechivoce, CNSAS a continuat sa incerce sa-i spele trecutul lui Traian Basescu.

Ultima adeverinta din 2013, conform careia Basescu nu a colaborat cu Securitatea este un neadevar. Iar judecatorii sunt in posesia documentelor care demonstreaza acest lucru.

Conform legii, termenul de redactare a motivării unei decizii este de cel mult 30 de zile de la data pronunţării – abia dupa acest termen se va judeca recursul pe care l-am depus deja impotriva acestei hotarari.

Dintr-un calcul simplu, din 10 decembrie 2014 au trecut mai mult de 130 zile, iar motivarea intarzie sa apara. Se impune respectarea legii.

Am convingerea ca in urmatoarea perioada multe adevaruri vor iesi la lumina.”, e mesajul lui Voiculescu din pușcărie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.