Dăncuș Ioan Doru: Băimărenilor le este dor de o Baia Mare sigură, curată, dezvoltată, de un loc în care tinerii să se întoarcă cu #încredere

Băimărenilor le este dor de o Baia Mare sigură, curată, dezvoltată, de un loc în care tinerii să se întoarcă cu #încredere, de un acasă unde să își crească copiii cu certitudinea unui viitor al oportunităților. Eu sunt hotărât să împlinesc acest dor!
Azi, de #Ziua Internațională a Dorului, sunt sigur că nu greșesc atunci când spun că nouă, tuturor, ne era dor de oameni integri, cu bun simț, oameni profesioniști care să se implice în comunitatea noastră, oameni dedicați care să muncească pentru băimăreni, pentru #BaiaMare, pentru maramureșeni și pentru Maramureș.
Am încredere că am găsit, astăzi, acești oameni în echipa PSD Maramures. Am încredere că alături de echipa mea pentru Baia Mare, împreună cu Gabriel Valer Zetea la președinția Consiliului Județean Maramureș, împreună cu echipele de profesioniști pe care îi susținem putem împlini dorul băimărenilor și maramureșenilor pentru o administrație #eficientă, conectată la nevoile cetățenilor, care să scrie un nou capitol al dezvoltării pentru orașul și județul nostru.
Am încredere că, în 9 iunie, maramureșenii și băimărenii îi vor trimite #acasă pe cei care au dus județul în derizoriu în ultimii patru ani și au încercat să facă la fel și cu Baia Mare, fără să le ducă dorul!
CMF: 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.