Dancuș Ioan Doru, primarul interimar al municipiului Baia Mare și candidatul PSD pentru funcția de primar, își reafirmă angajamentul de a transforma orașul într-un centru al poveștilor de succes

Dancus Ioan Doru, primarul interimar al municipiului Baia Mare și candidatul PSD pentru funcția de primar, își reafirmă angajamentul de a transforma orașul într-un centru al poveștilor de succes. În cadrul unei recente vizite la fabrica MRK, un lider în industria termopanelor din România, primarul interimar a lăudat inițiativele inovative ale antreprenorului Marian Marinca, care de aproape 15 ani îmbunătățește constant performanțele afacerii sale.

Fabrica MRK, recunoscută pentru calitatea produselor și pentru implicarea tinerilor în procesul de producție, este văzută ca un exemplu de urmat în Baia Mare. Această vizită a subliniat dorința primarului de a vedea mai multe astfel de inițiative în oraș, care să demonstreze că succesul este posibil local.

Mai mult, Marian Marinca și-a exprimat planurile de extindere a afacerii pe piața din Mexic, un pas mare pentru prezența internațională a companiei, care va implica și formarea angajaților mexicani de către specialiști din Baia Mare. Aceasta reprezintă nu doar un succes antreprenorial, ci și o dovadă a expertizei românești pe plan internațional.

Primarul interimar Dancus Ioan Doru își exprimă mândria pentru mediul de afaceri local și promite continuarea sprijinului pentru antreprenorii din Baia Mare, încurajând inovația și succesul în cadrul comunității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.