Dancus Ioan Doru:”Marcajele rutiere de semnalizare și presemnalizare din Baia Mare trebuie îmbunătățite, iar școlile de șoferi trebuie să beneficieze de anumite facilități firești într-un oraș european”

Dancus Ioan Doru:”Marcajele rutiere de semnalizare și presemnalizare din Baia Mare trebuie îmbunătățite, iar școlile de șoferi trebuie să beneficieze de anumite facilități firești într-un oraș european”
Pentru a putea implementa măsuri bune pentru Baia Mare este esențial să îi ascultăm pe profesioniști, respectiv pe oamenii care se confruntă direct cu anumite deficiențe. Am făcut acest lucru încă de la preluarea mandatului de primar interimar, prin întâlnirile pe care le-am organizat și le organizez cu cetățenii din toate cartierele și în urma cărora am pornit o adevărată campanie de reabilitare și modernizare a multor spații din oraș. Mă întâlnesc, însă, periodic și cu diverse categorii. Am discutat cu taximetriștii băimăreni, cu muncitorii din fabrici, cu vănzătorii din piețe și exemplele pot continua.
Zilele trecute am avut o nouă astfel de întâlnire, de data aceasta cu instructorii auto și reprezentanților școlilor de șoferi din Baia Mare. Le-am propus un parteneriat sincer și asumat prin care eu și colegii mei din Primărie să îi ajutăm, să îmbunătățim condițiile în care își desfășoara activitatea. Cu atât mai mult cu cât acești oameni au o responsabilitate grea, cea de a pregăti viitori șoferi, astfel că este vorba și despre o chestiune de siguranță.
Una dintre principalele solicitări pe care mi le-au transmis instructorii ține de marcajele rutiere, pe partea de semnalizare și presemnalizare, care necesită îmbunătățiri imediate. Voi ridica această problemă colegilor mei și vom discuta în cadrul Comisiei pentru Sistematizarea Circulației despre soluțiile pe care putem să le aplicăm cât mai repede.
O altă doleanță a reprezentanților școlilor de șoferi ține de necesitatea unor spații adecvate, respectiv parcări de plecare în vederea examinării. Posibilitățile pe care le avem în acest moment și pe care le-am prezentat sunt parcarea URBIS de pe strada 8 Martie sau strada Motorului, respectiv parcarea terenului de fotbal sintetic de la Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu”.
Le mulțumesc instructorilor pentru prezență și mai ales pentru implicarea de care dau dovadă în viața comunitații. Este adevărat că nu putem să rezolvăm totul într-o zi. Însă, prin implicare, muncă și mai ales încredere, fiecare pas pe care îl facem ne va duce din ce în ce mai departe pe drumul cel bun pentru Baia Mare, drumul dezvoltării!
CMF: 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.