Daniel Decebal, candidat la primăria Fărcașa :”Copiii din Fărcașa au nevoie de susținere reală , școala noastră este prima etapă care va duce la desăvârșirea tinerilor în alegerea unui viitor minunat. Susțin educația prin valorizarea fiecărui copil al comunității noastre!”

Daniel Decebal, candidat la primăria Fărcașa :”Copiii din Fărcașa au nevoie de susținere reală , școala noastră este prima etapă care va duce la desăvârșirea tinerilor în alegerea unui viitor minunat. Susțin educația prin valorizarea fiecărui copil al comunității noastre!”

Vorbim de copiii de la grădiniță, elevii de la primar , gimnazial , profesional dar și de tinerii de la A doua șansă.

Îmi doresc ca școala noastră să fie deschisă oricaror provocări, însă performanța, calitatea și rezultatele copiilor noștri dovedesc efortul comun al părinților, cadrelor didactice și al unei autorități locale cu viziune pemntru nou.

Suntem înaintea deschiderii noului an școlar, un an școlar care vine cu provocări reale pentru întreaga comunitate. De aceea în calitate de viitor Primar și părinte a 4 copii din care 3 în sistemul educațional susțin că sănătatea și siguranța copiilor este pe primul loc.

Educația trebuie susținută de către autoritatea locală cu măsuri reale și sprijin concret : tablete pentru fiecare elev, laptop-uri pentru fiecare profesor, platformă educațională care permite predarea online sincron, materiale pentru dezinfecția întregii școli , transport dublat sau triplat pentru copiii care fac navetă, dozatoare de apă pe holuri, un cabinet medical și personal specializat permanent în incinta școlii, trasee bine stabilite pentru fiecare participant, internet de mare viteză, o bibliotecă virtuală dotată cu resurse necesare învățării, un catalog electronic pentru notele eleviilor, contracte cu angajatori pentru sprijinirea tinerilor de la școala profesională și A doua șansă, pentru realizarea practicii și posibilitatea obținerii unui loc de muncă mai ușor, formarea cadrelor didactice prin susținerea materială de la bugetul local, lista poate continua.

Copiii din Fărcașa au nevoie de susținere reală , școala noastră este prima etapă care va duce la desăvârșirea tinerilor în alegerea unui viitor minunat. Susțin educația prin valorizarea fiecărui copil al comunității noastre!

Daniel Decebal, candidat la primăria Fărcașa :"Susțin educația prin valorizarea fiecărui copil al comunității noastre!"

Daniel Decebal, candidat la primăria Fărcașa :"Copiii din Fărcașa au nevoie de susținere reală , școala noastră este prima etapă care va duce la desăvârșirea tinerilor în alegerea unui viitor minunat. Susțin educația prin valorizarea fiecărui copil al comunității noastre!" Vorbim de copiii de la grădiniță, elevii de la primar , gimnazial , profesional dar și de tinerii de la A doua șansă.Îmi doresc ca școala noastră să fie deschisă oricaror provocări, însă performanța, calitatea și rezultatele copiilor noștri dovedesc efortul comun al părinților, cadrelor didactice și al unei autorități locale cu viziune pemntru nou.Suntem înaintea deschiderii noului an școlar, un an școlar care vine cu provocări reale pentru întreaga comunitate. De aceea în calitate de viitor Primar și părinte a 4 copii din care 3 în sistemul educațional susțin că sănătatea și siguranța copiilor este pe primul loc. Educația trebuie susținută de către autoritatea locală cu măsuri reale și sprijin concret : tablete pentru fiecare elev, laptop-uri pentru fiecare profesor, platformă educațională care permite predarea online sincron, materiale pentru dezinfecția întregii școli , transport dublat sau triplat pentru copiii care fac navetă, dozatoare de apă pe holuri, un cabinet medical și personal specializat permanent în incinta școlii, trasee bine stabilite pentru fiecare participant, internet de mare viteză, o bibliotecă virtuală dotată cu resurse necesare învățării, un catalog electronic pentru notele eleviilor, contracte cu angajatori pentru sprijinirea tinerilor de la școala profesională și A doua șansă, pentru realizarea practicii și posibilitatea obținerii unui loc de muncă mai ușor, formarea cadrelor didactice prin susținerea materială de la bugetul local, lista poate continua.Copiii din Fărcașa au nevoie de susținere reală , școala noastră este prima etapă care va duce la desăvârșirea tinerilor în alegerea unui viitor minunat. Susțin educația prin valorizarea fiecărui copil al comunității noastre!http://jurnalmm.ro/daniel-decebal-candidat-la-primaria-farcasa-copiii-din-farcasa-au-nevoie-de-sustinere-reala-scoala-noastra-este-prima-etapa-care-va-duce-la-desavarsirea-tinerilor-in-alegerea-unui-viitor-minunat/

Publicată de Jurnalmm Maramures pe Joi, 10 septembrie 2020

Comandat de: Partidul Mişcarea Populară, Organizaţia Judeţeană Maramureş; Executat de: Maramures Jurnal SRL; Cod mandatar financiar: 21200020

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.